Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van itt olyan aki ért a HTML...

Van itt olyan aki ért a HTML és a php programozáshoz, hogy szívesen segítene?

Figyelt kérdés
Találtam rengeteg tutorialt a neten, de azok csak arra jók, hogy megmutassam, hogy egy különleges háttérre vagy valamilyen színháttérre tudok különböző színű, méretű és betűtípusú szöveget nyomni ráadásul ezeket is annyira nyakatekerten írják le sokszor, hogy művészet megérteni.
2015. aug. 31. 14:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó, és mi a konkrét kérdésed? Szájbarágós alapoktatásra ez az oldal kevéssé alkalmas.
2015. aug. 31. 14:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Én úgy szeretnék csinálni egy weboldalt, hogy 100%-ban én határozom meg, hogy mi-milyen legyen, hol legyen illetve legyen ki-és bejelentkezési funkció, illetve bizonyos funkciókat csak azok tudjanak igénybevenni akik regisztrálva,bejelentkezve vannak. Nekem azt mondták, hogyha megtanulom a html nyelvet, akkor egy 100%-ban általam meghatározott weboldalam lehet, de idáig úgy tapasztaltam, hogy az az online weboldalkészítő kevésbé fogja meg a kezem, mint a html nyelv. egyedül azért nem azt akarom megcsinálni, mert ott ez a ki-be jelentkezős történet nem csinálható meg.
2015. aug. 31. 14:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"Én úgy szeretnék csinálni egy weboldalt, hogy 100%-ban én határozom meg, hogy mi-milyen legyen, hol legyen illetve legyen ki-és bejelentkezési funkció, illetve bizonyos funkciókat csak azok tudjanak igénybevenni akik regisztrálva,bejelentkezve vannak."

Sok sikert.

"Nekem azt mondták, hogyha megtanulom a html nyelvet, akkor egy 100%-ban általam meghatározott weboldalam lehet"

Átvertek. A HTML édeskevés.

HTML + CSS + JavaScript + valamilyen szerveroldali nyelv, mondjuk PHP + SQL.

Ez így rögtön meg is 4-500 szorozta a tanulandó anyagot.

"de idáig úgy tapasztaltam, hogy az az online weboldalkészítő kevésbé fogja meg a kezem, mint a html nyelv."

Nem derül ki mi az az "az az", de ez biztos, hogy marhaság.

"egyedül azért nem azt akarom megcsinálni, mert ott ez a ki-be jelentkezős történet nem csinálható meg."

Tisztán HTML-ben sem bájdövéj.

2015. aug. 31. 15:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak HTML-t írtam a kérdésben? Nem értem az itteni válaszolókat. Ha nem értelmezik a kérdést, akkor mi a f@$znak válaszolnak.
2015. aug. 31. 16:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Eltelt több, mint két óra, de valódi kérdést még mindig nem sikerült feltenned.

MI A KÉRDÉS?

2015. aug. 31. 16:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Megpróbálok normálisan válaszolni a kérdésedre:

Első körben érdemes megtanulni a HTML és CSS nyelveket, hogy egy statikus weboldalt meg tudj csinálni.

Ha ez megy, akkor lehet próbálkozni Javascript-tel, jQuery-vel, hogy interaktív felületeket hozz létre.

Ezek után meg kell tanulnod használni egy back-end nyelvet, itt gyakorlatilag végtelen opció közül választhatsz, PHP, JavaScript(nodejs), C#(.NET), Python(Django), Ruby(Ruby on Rails), stb...

Ezzel együtt megtanulsz használni egy adatbázis-lekérdező nyelvet(SQL a legkézenfekvőbb).

Ha mindez megvan, fogsz mondjuk egy, az általad választott nyelvhez készített MVC frameworköt, rátapadsz a dokumentációjára és innen már egyedül is menni fog.

2015. aug. 31. 20:08
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Egy kiindulópont:

[link]

2015. aug. 31. 21:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat :)
2015. szept. 1. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!