Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Jó angol c# könyv?

X483 kérdése:

Jó angol c# könyv?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy jó C# könyvet venni lehetőleg angol nyelvűt. Olyanra gondolok amiből meglehet annyira tanulni, hogy utána már csak a gyakorlat / tapasztalat fog számítani. Aki tudna írni annak nagyon megköszönném és, ha lehet kérni írjátok oda, hogy milyen angol tudás kell ahhoz a könyvhöz. (Könnyen olvasható érthető/ alapfokú Nehezen megérthető/olvasható közép stb.) Előre is köszönöm. (PDF-et nem szeretnék olvasni szóval olyan kéne amit Magyarországon is meg tudok venni)

2015. aug. 20. 22:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az első hozzászólásodból nem volt egyértelmű, hogy kifejezetten ebben kontextusban nem ajánlod azt, hogy valaki angol szakirodalomból tanuljon, sokkal inkább tűnt általánosításnak és ezt a következő "milyen szinten vagy" reakciód is megerősítette.

Egyébként valóban akkor lehet hatékonyan angolul tanulni ilyesmit, ha nem kell feltenni olyan kérdést, hogy "milyen fokú nyelvtudás kell hozzá".

2015. aug. 21. 15:00
 12/16 SimkoL ***** válasza:

Elnézést, ha nem voltam elsőre egyértelmű. Anno minimális angoltudással kezdtem tanulni programozni - oroszt tanultam 8 évig - szóba sem jöhetett egy angol nyelvű szakkönyv. Elsőre magyar majd később már értettem az angolt is - vagy legalább is 'ráéreztem'. Hiába tanultam közben az irodalmi angolt - nem mondom, hogy nem volt hasznos - de a szakmai nyelv azért sokkal másabb.

Félreértés ne essék, nem akarok én senkit megbántani, csak szeretném ha könnyebben tanulnának és nem esnének olyan hibába ami hátráltatja őket.

2015. aug. 21. 15:28
 13/16 anonim ***** válasza:

Értem. Én is saját tapasztalat alapján írtam, hogy nem feltétlenül kell magyarul tanulni, természetesen volt olyan szinten a nyelvtudásom, hogy nem okozott nehézséget a szakirodalom megértése, jelenleg is angol nyelvkörnyezetben dolgozom, így a magyar zsargonnal nem mennék sokra, az angol szakkifejezéseket viszont mindenhol a világon ismerik, ilyen szempontból ha meg tudja tenni, szerintem jobban jár az angollal.

Természetesen csak akkor, ha ezzel nem okoz saját magának nehézséget.

2015. aug. 21. 15:43
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha magyar is jó megpróbálkozhatsz ezzel:

[link]

2015. aug. 21. 15:59
 15/16 A kérdező kommentje:

Nagyon jó ez az oldal .. nem túl sok az értelmes válasz. :D Na mindegy. 2 éve tanulom már, de eddig nem olvastam könyvet és most szerettem volna egyet elolvasni, ha már van időm rá ártani nem árthat.. Valaki írta, hogy programozó googlen nem tud rá keresni? Hogyne tudnék rá keresni? De rosszat nem akarok meg venni itt meg gondoltam valaki letudja írnia véleményét egy jó könyvről.

Na de mindegy is majd megveszek valamit hátha jó.

Amúgy ezen az oldalon nincsenek moderátorok? Mert a felhasználók 90%-a hülye és össze vissza válaszol mindenféle tudás nélkül. Programozás témában eddig még csak SimkoL és pár név nélküli felhasználótól láttam normális és odaillő választ.

2015. aug. 21. 23:43
 16/16 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak. Köszi azt már elolvastam (Meg is van véve). Az egy jó könyv, de én most főleg azért szeretnék angol könyvet olvasni, mert angol tudást is szeretném fejleszteni meg hát ártani nem fog. (De már megbántam, hogy ki írtam a kérdést)
2015. aug. 21. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!