Szeretnék egy jó C# könyvet venni lehetőleg angol nyelvűt. Olyanra gondolok amiből meglehet annyira tanulni, hogy utána már csak a gyakorlat / tapasztalat fog számítani. Aki tudna írni annak nagyon megköszönném és, ha lehet kérni írjátok oda, hogy milyen angol tudás kell ahhoz a könyvhöz. (Könnyen olvasható érthető/ alapfokú Nehezen megérthető/olvasható közép stb.) Előre is köszönöm. (PDF-et nem szeretnék olvasni szóval olyan kéne amit Magyarországon is meg tudok venni)
Rendben. De nem ez volt a kérdésem. :D Nem is értem vannak olyan emberek akik egésznap itt ülnek és, ha meglátnak egy kérdést egyből oda írnak valami teljesen nem oda illő választ?
A neten rengeteg tudás va na témával kapcsolatban.
Ha minden áron könyvet szeretnél rákeresel angolul az adott témára, és kifogja adni a könyveket. Megnézed fent van-e PDF-ben, akkor bele is tudsz olvasni. Angol review-kat olvasol, abból valószínűleg több lesz, hiszen alapból többen beszélik a nyelvet. Ha egy könyv megtetszik, megnézed kapható-e az országban, ha nem megrendeled külföldről. Problem solved.
(Az meg hogy egy könyv hogyan olvasható, szerintem szubjektív. Nyílván aki sokat olvas a témában, annak a téma már könnyű, de más téma lehet nehéz/nehezebb.)
2015. aug. 21. 08:16
5/16 SimkoL válasza:
Ha nem tudsz programozni, teljesen felesleges az angol nyelvű szakkönyv. A programozásnak vannak - nem is kevés - speciális kifejezési amit először magyarul kell megérteni, hiába vagy 'perfect' angolból. De ha az angol az anyanyelved akkor nem szóltam semmit.
2015. aug. 21. 11:48
6/16 anonim válasza:
#5: Én is angol forrásokból tanultam, azóta sem volt szükségem arra, hogy magyarul tudjam bárminek a nevét. Nem mintha nehéz lenne egy-egy szakkifejezést magyarra fordítani.
Ezt akkor, ha a nyelv már többé-kevésbé megy: [link]
2015. aug. 21. 12:30
7/16 SimkoL válasza:
#6: Ha most szemtelen lennék akkor megkérdezném, hogy milyen szinten és hány nyelven tudsz programozni :)
2015. aug. 21. 12:57
8/16 anonim válasza:
#7: Ha nem lenne jobb dolgom, bele is mennék ebbe a röhejesen értelmetlen vitába.
Írok is egy e-mailt a Stanfordnak, hogy eddig rosszul oktatták a bevezető tárgyakat. Magyarul kellett volna, mert "SimkoL" szerint másképp nem lehet.
2015. aug. 21. 13:18
9/16 anonim válasza:
Aki perfekt angolból, perfektül megérti az angol doksit is, tehát totál felesleges a magyar szavakkal időt vesztegetni. Pláne, hogy a szakszavak jó részére nincs is értelmes magyar megfelelő.
2015. aug. 21. 14:02
10/16 SimkoL válasza:
'Aki perfekt angolból' -> 'ha lehet kérni írjátok oda, hogy milyen angol tudás kell' - ezek után ? Egy programozásról szóló könyv irodalmi angol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!