Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Melyik a legjobb szoftverfejle...

Melyik a legjobb szoftverfejlesztői okj képesítést adó iskola Budapesten?

Figyelt kérdés

Elrontottam az egyetemi jelentkezésemet és az üres évemben szeretnék egy szakképesítést szoftverfejlesztésből, tudtok olyan nappali tagozatos iskolát ahol ezt megtehetem és államilag támogatott (első évem lenne)?

Válaszotokat előre is köszönöm!

2015. aug. 6. 07:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A PHP-t pont azért írtam, mert népszerű. Amúgy .NET hirdetést az utóbbi időben nem látok olyan sokat, viszont node.js, rails, django eléggé divatban vannak.
2015. aug. 6. 22:16
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok jó tanácsot:), mennek a zöldek:)!
2015. aug. 7. 18:26
 13/16 anonim ***** válasza:
24%

Az OKJ felejtsd el, nem kapsz semmi (hasznos) tudást és elmegy vele egy év legalább. Amúgy ha külön nem kéri valamelyik munkahely, akkor a válasz mindig az, hogy nem kell OKJ.

A php-t én kicsit elavultnak tartom, de tény hogy még mindig sok helyen keresnek php programozót.

Interneten ott a Coursera, ha tudsz angolul akkor tökéletes, ráadásul naprakész tananyagot tanítanak (amit itthon valamiért tilos tanítani). Ha pedig nem megy az angol akkor rá kell gyúrni arra, anélkül nem megy a szoftverfejlesztés.

2015. aug. 8. 13:01
 14/16 anonim ***** válasza:

"A php-t én kicsit elavultnak tartom"

Ez most kicsit off, de miért?

OOP-vel nagyon szép dolgokat lehet benne csinálni ráadásul egyre jobban tudják optimalizálni, ráaadásul folyamatosan jönnek bele új dolgok.

Persze sokan a mai napig le vannak benne ragadva az includeolok mindent mindenbe résznél, de nah, azért nem az a "normális". :)

2015. aug. 8. 16:44
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy gondoltam hogy egy jó ideig, hogy a PHP elavult nyelv, de rájöttem, hogy valójából az a rengeteg nagyon rossz minőségű tutorial, amivel tele van az internet, lett még elavult is. Ha kijelented hogy milyen paradigmát használsz, és tartod is magad hozzá, akkor nem lesz probléma, viszont ha csak a gányoláshoz értesz, akkor nem a nyelvben van a probléma.
2015. aug. 8. 23:10
 16/16 anonim ***** válasza:
#15 ez szinte minden technológiára igaz
2015. aug. 18. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!