Melyik a legjobb szoftverfejlesztői okj képesítést adó iskola Budapesten?
Elrontottam az egyetemi jelentkezésemet és az üres évemben szeretnék egy szakképesítést szoftverfejlesztésből, tudtok olyan nappali tagozatos iskolát ahol ezt megtehetem és államilag támogatott (első évem lenne)?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Valoban keruld inkabb, extrem esetben nem hogy segitene, de meg ronthat is egy OKJ a dolgokon, mert bergzulnek rossz, elavult szokasok, amiket kesobb sokkal nehezebb ujra tanulni.
Tenyleg inkabb internet.
Ez idő alatt mélyülj el valamilyen technológiában. Mi érdekel?
- weblapfejlesztés: ASP.NET, Java EE
- adatbázisok: Microsoft SQL Server (Transact-SQL + Entity Framework), Oracle PL/SQL, IBM DB2
- desktop alkalmazások: Windows Presentation Foundation, Qt
- mobil fejlesztés: Android, iOS, Windows Phone
Ismerkedj meg a verziókezeléssel is, pl. Git, SVN (nem árt tudni, mi a különbség köztük).
Ezek ma a legkeresettebb technológiák. Ha jól ismersz egy-két ilyet, akkor nagy előnyben leszel hallgatótársaiddal szemben, amikor gyakornoki állásra jelentkezel. Az bár nem fizet valami sokat, de ne légy csalódott. Többet fogsz tanulni, mint az egyetemen, lesz referenciád, és tudsz mit írni az önéletrajzba.
#8:
Weblapfejlesztés témakörben szerintem inkább PHP-t, js-t vagy pythont célszerű tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!