14 éves fiú vagyok, és nagyon érdekel ez a programozás téma. Hogyan lehetek programozó?
Olvasgattam már pár helyen, hogy nem attól lesz valaki jó programozó, ha jó egyetemet választ, hanem otthon kell sokat tanulni a netről stb...
Tudom hogy kell hozzá angol és matek.Az utóbbi nem az erősségem, ezért kérdezném, hogy a programozásnak nincsen olyan ága amihez annyira nem kell vágni a matekot? Egyébként négyes vagyok.
Másik kérdés, hogy a tovább tanulást valami infó szakra tervezem, és ha sikeres lett a bejutás, mit kezdjek el tanulni? Esetleg pár linket tudnátok küldeni? Pythonról hallottam, csak nem akarok valami hülyeséget találni.:)
#10-nek: szerinted tudja mi az az "ignorálás"??? :-) 14 éves gyereknek úgy kell elmagyarázni dolgokat, hogy megértse, attól, hogy idegen szavakat használsz nem biztos hogy észlény vagy... :-) ...de remélem megérted amit most mondok kedves #10-es: KABD BE A LÓ F@.S*ZÁT... :-)
A többiektől elnézést kérek, de valaki csak így ért a szóból... :-) ...bár neki lehet hogy ez is magasröptű lesz! :-)
Mellesleg a Lilla_1991-es többszörössen bemásolt válaszát hülye aki elolvassa, WikiPédiát bárki tud olvasni... :-)
Erre a kérdésre is csak én adtam megfelelő választ, az előző hozzászólásomban... (#6)... :-)
"Attól hogy Te tudod, hogy a "Hide" elrejtést jelent, attól még az ablak "bezáródik" (eltűnik)... ...és egy látszatvilágban ez pont elegendő!"
Végül is azért van ma már a gépben 8-16 GB RAM, hogy ne szabadítsuk fel használat után a memóriaterületet... Aztán meg csodálkozunk, hogy a felhasználók panaszkodnak, hogy a program lezabál több GB memóriát.
És ez a követendő példa? Hát oké, ne legyen belőle akkor jó programozó, de akkor ne csodálkozzatok, hogy ilyen programozók írják azokat a szoftvereket, amiket használtok. Ne csodálkozzatok rajta, ha egy nagy bughalmaz az egész, és olyan réseket hagynak benne, amit kihasználva akár a gép feletti ellenőrzést is átvehetik, nem mellesleg ellopva az összes, a szoftver által kezelt információt rólatok.
Én valahogy nem bíznám egy olyan emberre a házam felépítését, aki azt mondja, hogy "Rakd ide azt a kettétört téglát, jó lesz ide. Kit érdekel, hogy nincs vízben? Úgyse fogja érdekelni, csak legyen szépen lefestve az egész.".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!