Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » 14 éves fiú vagyok, és nagyon...

14 éves fiú vagyok, és nagyon érdekel ez a programozás téma. Hogyan lehetek programozó?

Figyelt kérdés

Olvasgattam már pár helyen, hogy nem attól lesz valaki jó programozó, ha jó egyetemet választ, hanem otthon kell sokat tanulni a netről stb...

Tudom hogy kell hozzá angol és matek.Az utóbbi nem az erősségem, ezért kérdezném, hogy a programozásnak nincsen olyan ága amihez annyira nem kell vágni a matekot? Egyébként négyes vagyok.

Másik kérdés, hogy a tovább tanulást valami infó szakra tervezem, és ha sikeres lett a bejutás, mit kezdjek el tanulni? Esetleg pár linket tudnátok küldeni? Pythonról hallottam, csak nem akarok valami hülyeséget találni.:)

2015. aug. 5. 08:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

#10-nek: szerinted tudja mi az az "ignorálás"??? :-) 14 éves gyereknek úgy kell elmagyarázni dolgokat, hogy megértse, attól, hogy idegen szavakat használsz nem biztos hogy észlény vagy... :-) ...de remélem megérted amit most mondok kedves #10-es: KABD BE A LÓ F@.S*ZÁT... :-)

A többiektől elnézést kérek, de valaki csak így ért a szóból... :-) ...bár neki lehet hogy ez is magasröptű lesz! :-)

Mellesleg a Lilla_1991-es többszörössen bemásolt válaszát hülye aki elolvassa, WikiPédiát bárki tud olvasni... :-)

Erre a kérdésre is csak én adtam megfelelő választ, az előző hozzászólásomban... (#6)... :-)

2015. aug. 5. 10:36
 12/18 anonim ***** válasza:
Igazmondó ne kapd fel a vizet. A 10. Hozzászóló konkrétan semmit nem írt, mivel ignoráltatta a saját hozzászólását is. :)
2015. aug. 5. 10:44
 13/18 anonim ***** válasza:

"Attól hogy Te tudod, hogy a "Hide" elrejtést jelent, attól még az ablak "bezáródik" (eltűnik)... ...és egy látszatvilágban ez pont elegendő!"

Végül is azért van ma már a gépben 8-16 GB RAM, hogy ne szabadítsuk fel használat után a memóriaterületet... Aztán meg csodálkozunk, hogy a felhasználók panaszkodnak, hogy a program lezabál több GB memóriát.

2015. aug. 5. 10:44
 14/18 anonim ***** válasza:
Na nehogy már most támadjon fel bennetek a lelkiismeretfurdalás az elhasznált memóriák miatt, amikor a Viber többet eszik mint annak idején a W98 :)
2015. aug. 5. 11:01
 15/18 anonim ***** válasza:

És ez a követendő példa? Hát oké, ne legyen belőle akkor jó programozó, de akkor ne csodálkozzatok, hogy ilyen programozók írják azokat a szoftvereket, amiket használtok. Ne csodálkozzatok rajta, ha egy nagy bughalmaz az egész, és olyan réseket hagynak benne, amit kihasználva akár a gép feletti ellenőrzést is átvehetik, nem mellesleg ellopva az összes, a szoftver által kezelt információt rólatok.

Én valahogy nem bíznám egy olyan emberre a házam felépítését, aki azt mondja, hogy "Rakd ide azt a kettétört téglát, jó lesz ide. Kit érdekel, hogy nincs vízben? Úgyse fogja érdekelni, csak legyen szépen lefestve az egész.".

2015. aug. 5. 11:15
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam hogy egyetértek ezzel, én mondjuk nem tartom magam programozónak, csak programozok, és nem is vagyok hajlandó követni azt a trendet ami most van. (Mondjuk én még magas szinten proframozok, így annyira nem is tudom befolyásolni a memóriahasználatot, max csak annyit tehetek hogy megszüntetem a változót, a többi nem az én saram. :)
2015. aug. 5. 11:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Lehet nekem nagyok az igényeim de engem zavarna ha az mp3 lejátszó bezárás helyett eltűnne, de szólna tovább rajta a muzsika.
2015. aug. 5. 20:10
 18/18 anonim ***** válasza:
nyirbátorba tanulok infós szakon szerintem érdemes lenned át jönnöd most indult egy szak amin még jobban a programozással foglalkoznak a tanár próbal mindenkit motiválni... érti a dolgát...
2015. aug. 6. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!