Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ha valakinek van egy olyan...

Ha valakinek van egy olyan jegyzete JAVA programozásból amiben különböző parancsok vannak le irva hogy mi mire jó. Megosztaná velem?

Figyelt kérdés

Pl: Le van irva hogy Integer.parseInt-mire való, hogyan lehet parancssori argumentumokat bekérni, stb.

Ha vmi féle dolgot tudtok mutatni nekem ezzel kapcsolatban az jó lenne. Köszönöm.

2010. márc. 7. 15:50
 1/9 anonim ***** válasza:

Intager.parseInt(válozó) az tetszőleges típusú változót int típusú változónak értelmez.

Parancssori args-okat pedig úgy, mint c-ben.

args[0] az első arg.

args.lenght az args tömb hosszát adja vissza...

2010. márc. 7. 15:56
 2/9 A kérdező kommentje:
persze ezekkel tisztába vagyok, azért kérdezem hogy van vkinek olyan jegyzete amibe igy levannak irva ezek a dolgok?
2010. márc. 7. 16:09
 3/9 anonim ***** válasza:

ha tudsz angolul akkor irány a gugli, egyébként, nem hiszem, h nagyon lenne magyar referencia könyv javahoz...

angolul ezt találtam: [link]

szép felhasználási példák is vannak benne...

2010. márc. 7. 18:26
 4/9 A kérdező kommentje:
pedig jólenne magyarul, de azért kösz.
2010. márc. 7. 21:30
 5/9 anonim ***** válasza:

Szevasz,

Én a hivatalos Sun /*Most már Oracle :( */ Dokumentációt szoktam használni.

Meg persze egy normális IDE mint NetBeans vagy Eclipse és javadocs, kifejezetten hasznos dolog hogy felajánlja az osztályokat, metódusokat és egyből mutatja a hozzájuk tartozó dokumentációt.

2010. márc. 8. 07:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Well. Kezdjük úgy, hogy nincsenek kifejezetten PARANCSOK. Vagy legalábbis nem sok, a legtöbb dolog függvényhívás. Parancsok a assemblyben vannak.
2010. márc. 8. 18:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Mondhatjuk, h azok nem is függvények... de ebbe ne menjünk bele, utálom, ha valakik fél szavakal dobálóznak és próbálják okosnak feltűntetni magukat...
2010. márc. 8. 21:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Bár lehet, hogy ismered ezt a könyvet:

[link]

2010. márc. 11. 14:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Durva, Kecskeméti Főiskola csak az utolsó helyek valamelyikén van az országos rangsorban, de én SZTE-s tanulóként KFI-s jegyzetekből tanulok:)
2010. márc. 11. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!