Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan kell parallax hátteret...

Hogyan kell parallax hátteret programozni androidra?

Figyelt kérdés

Azt szeretném tudni hogy lepésről lépésre hogyan lehet ilyen képet készíteni.

Pár példa

https://www.youtube.com/watch?v=aYzpwdO65Uk

https://www.youtube.com/watch?v=cI2fgqNXSnw

https://www.youtube.com/watch?v=cNf7llsT0Co

Talán elég csak az utolsót meglesni az is elég.

Programozni nem tudok de ha leírnátok mit kell megcsinálnám .

2015. júl. 26. 11:20
 1/8 anonim ***** válasza:

"Programozni nem tudok"

Sehogy.

2015. júl. 26. 11:33
 2/8 anonim ***** válasza:

Itvan egy kis kiindulópont az élő háttér készítéséhez:

[link]

...és ha ezen túlvagy, akkor már csak a telefon egyik szenzorát kell figyelned, és azalapján kell megváltoztatnod a hátteret!

[link]

...én azt hiszem a ACCELEROMETER-szenzort használtam, mert az akkori telefonomon nem volt GYROSCOPE...

2015. júl. 26. 11:33
 3/8 A kérdező kommentje:
1. Egyszer neki àltam de mivel nem fejeztem be a sulit nem mennénk vele sokra nameg ez nem 1 emberes munka ,lássunk be nekem sohase menne játék gyártás. Nameg minden energiámat arra teszem hogy jobban rajzoljak.
2015. júl. 26. 12:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez butaság, rengeteg programozó van, akik soha nem tanultak iskolában programozni. Kell pár könyv, vagy internet, és rengeteg türelem, másra nincs szükség.

2015. júl. 28. 19:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Igaz jó is lenne mondjunk nekem dolgoznom kell meg ugye rajzolnom mivel profi akarok lenni, programozni azért szeretnénk hogy a visual novelekhez hasonló fantasy gameket csináljak csak ahhoz kell profin rajzolni.Sajnos kevés idom a sulis részt úgy értem mivel nincs sulim nem hinném hogy felvennének játék fejlesztőnek ... Sajnos :S én nem tudom meg e érne rá töltenem éveket :S mivel így hogy semmit se tudok csak hogy vannak nyelvek, hiszem Angolt kell tanulnom hiszen szerbiai vagyok és ha megírok egy képregényt azt nem olvasnák itt .Szerinted meddig juthatok el a semmiből egy szintre ? 3 év ?
2015. júl. 29. 16:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Vizuális novellához kevesebb idő is elég, pláne ha kész engine t használsz. Viszont ha ennyi a célod, akkor szvsz érdemesebb leszedned egy unity t, és assetstore ban keresni egy kész visual novel template et, valószínűleg mindent tud amire szükséged lehet, és legfeljebb 100$ t kell beleölnöd(de inkább kevesebbett).
2015. júl. 29. 19:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Na kösz mondod ezeket egy bolondnak aki nemért semmihez XD Azt se tudom mik ezek programozni akartam tanulni de olyan ostoba vagyok hogy nemtom honnan kezdeni...Unityben lehet androidra ? Kell plugin is az unitybe ? Ám nem csak ennyit akartam de több nem menne mert ötkor kelek hatkor munka 15 re érek haza lekel mosdanom mert piszkos a munka... kb 16 ra érek géphez azért írtam 3 évet xd De kösz jobban utána nézek ennek .
2015. júl. 30. 17:20
 8/8 A kérdező kommentje:
100 dolcsi kicsit sokk mivel amúgy is van hogy 1 hónapra keresek annyit vagy kevesebbet.
2015. júl. 30. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!