Tudtok olyan App-ot Androidra amivel C Sharp nyelven lehet programozni?
"Nem, de én nem találtam."
Az meg hogy lehet? 4 rohadt szót kell csak odaírni, és még ahhoz is elég egy közepesen fejlett 4-5 éves gyerek értelmi szintje, hogy kitaláld, mi az a 4 szó.. lévén csak egyszerűen be kell írnod, amit akarsz: C# IDE for- android, de igazából a 'for' kötőszó nélkül is megtalálná.
De még ha magyarul is írod be, hogy "C# android programozás", rögtön az első tetves találat az, hogy akár Visual Studio-ban is lehet programozni..
Ha még azt akarnád tudni, hogy az atomerőművekben PONTOSAN mi a fizikai háttere a maghasadási reakció szabályozásának, akkor jogos a kérdés, mert ez nem olyasmi, amit 10 sec alatt ki lehet guglizni, de ez...
Na jó, én a részemről befejeztem. Nem etetem a trollokat. Verjétek itt magatokat továbbra is ha jól esik, de én léptem.
Na, akkor beszéljünk normális emberek módjára.
Igen, könnyen rá lehet keresni olyan programokra ami csharp nyelvet használ, sőt egy csomó android-ra írt programot is lehet találni. Én is találtam, de mind olyan gagyi volt. Az egyetlen jó app is ami megfelelt volna az a Code::Blocks nyelvére hasonlított.
Szóval tanácsot szerettem volna kérni, más olyan emberektől akik mobilon is programoznak, hogy ők milyen app-ot ajánlanának. Pl. leírják a nevét. És nem hozzámvég egy google linket hogy nesze válassz.
Szóval én egy Android App nevet vártam volna ami mások is szívesen ajánlanak és használnak, nem azt hogy valaki beír pár szót a google-ba és hozzám vág egy linket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!