Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Nőként,33 évesen érdemes még...

Nőként,33 évesen érdemes még belekezdenem programozás tanulásába?

Figyelt kérdés
Kedvem lenne hozzá, időm is. Iskolát keressek, magamtól álljak neki? Angolul középszinten beszélek, van informatikai képzettségem is egy kevés (gazdasági informatikus) de az már elavult tudás.
2015. júl. 21. 11:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hiába lett kitörölve a kommentem, a nők nem tudnak programozni. Multinál vagyok, 2 db női egyedünk van, msc-sek, 5-ös diploma meg minden, de nem értik, nem tudják...

Ne menj koloncnak sehová, úgyse leszel programozó főleg nem, ha 33 évesen kezded... Én 12 évig fejlesztettem magam önállóan, képzésekkel és egyetemmel, és még mindig sok mindent nem tudok...

2015. aug. 25. 13:35
 12/15 anonim ***** válasza:
A férfiak meg nem tudnak főzni, egyik se menjen szakácsnak, mert ajaj.
2015. aug. 25. 16:57
 13/15 anonim ***** válasza:
88%
Nem igaz, hogy a nők nem tudnak programozni általánosságban, csak inkább más terülteteket választanak. És ugye vannak akik csak megélhetésből csinálják.
2015. aug. 25. 18:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha egyetemről juniorként 100 nőből 98 a próba feladatot se tudja megcsinálni, 100 férfiből pedig 10 nem tudja, akkor miért nem mentek inkább szakácsnak?
2015. aug. 26. 08:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű, nem a 98 -ban kell benne lenni.
2015. aug. 26. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!