Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ilyen játékkészítő programmot...

Ilyen játékkészítő programmot keresek?

Figyelt kérdés

SziasztoK!

Úgy döntöttem hogy én is szeretnék olyan játékot csinálni mint a GTA V.

Ehez kellene nekem egy játékkészítő program amelyben, lehetne megadni a játékosoat meg hogy hogyan nézzen ki a terep. És hogy megadom neki hogy a rendőrök ne legyenek már ilyen hülyék mint a GTA-ba!

Ezt milyen programmal tudom megcsinálni? Mert hallottam régebben egy programról, ami tudott ilyet hogy fegyvereket lehetett benne csinálni meg te raktad le a tereptárgyakat meg az ellenségeket.

De fullos grafika kell mint a GTA-nak van, mégse legyen már ilyen előző századi játék.

Valaki tudna segíteni ebben, hogy honnan tudnák ilyet letölteni?

Ja és ingyenes legyen mert anyám nem engedné hogy megvegyem!

Jó lenne segítenétek!

2015. júl. 20. 15:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Erre nem igen találsz programot, ilyet csak úgy tudsz ha leülsz és megtanulod valamelyik programozásinyelvet
2015. júl. 20. 15:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Gyanítom, hogy troll a kérdés, mert még hangsúlyozod is, hogy toronyóra kell csillivilli lánccal.

Az a helyzet, hogy ez nem így megy. Több száz ember, több hónapig dolgozott a GTA 5-ön és nem is ingyen kapható. Miért gondolod, hogy létezik olyan program, amivel összekattintgathatnád?

Gyűjts magad köré 2 tucat embert, és tanulj vagy programozást vagy modellezést, és 5 év múlva neki is ülhettek. És még akkor is leírhatatlanul messze lesztek a Rockstar-tól.

2015. júl. 20. 15:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak trollkodik, annyira nem rossz a helyesírása, mint azoknak, akik ennyire hülyék szoktak lenni.
2015. júl. 20. 16:01
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Most nem tudom eldönteni, hogy ezt a kérdést komolyan gondoltad (mert ahhoz túl komolytalan), vagy poénból írtad ki? (Mert ahhoz meg nem elég vicces.)

Azért gondolj bele. Szerinted ha annyiból állna egy GTA 5 kaliberű játék elkészítése, hogy valami játékszerkesztőben összekattogatnak ezt-azt, akkor valóban 265 millió dollárba került volna a kifejlesztése? (Forintra átszámítva kb. 60 milliárd.) És szerinted ha ennyoből állna, akkor miért fejlesztették több éven át?

Ha tényleg komoly a kérdés, elárulom, a játékfejlesztés nem ennyiből áll, hogy valami játékszerkesztőben hülyéskedsz egy kicsit. Eleve a játékszerkesztőket felejtsd el, azokkal csak sablonos, egy kaptafára készülő játékokat lehet létrehozni.

Egy játék elkészítéséhez feltétlenül szükséges, hogy tudj programozni. Méghozzá hogy nagyon jól tudj. De még önmagában ez sem elég ahhoz, hogy egy ilyen szintű játékot elkészíts. Ahhoz rengeteg idő, munka, kreativitás és ötlet kell.

2015. júl. 20. 16:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Másrészt egy játék nem csak programozásból áll. Elég röhejesen nézne ki a GTA is hangok nélkül, pálcikaemberekkel, kockaházakkal.
2015. júl. 20. 16:58
 6/11 tabaki ***** válasza:
100%

Persze, hogy trollkodás.

Ettől függetlenül érdekes lenne a program következő verziója, amelyikbe csak a számot kell beütni, hogy GTA _hányat_ akarsz készíteni, azzal meg is lenne. Tessék, ezt az alapötletet máris ingyen adom, ezzel kívánom elősegíteni, hogy ez az ígéretes szoftver valóban free sőt lehetőleg open source formában kerüljön a nyilvánosság elé.

#5:

Nekem tetszik az ötlet. Valószínűleg akkor kezdenék GTA-zni, ha ez a fork megszületne.

2015. júl. 20. 21:05
 7/11 anonim ***** válasza:
#6 Hát azért a hang az mégiscsak kellene hozzá, nem? :)
2015. júl. 20. 21:20
 8/11 tabaki ***** válasza:
100%

#7:

Ugyan minek? Oda lehet azt írni szöveggel is. Az indulatokat meg szmájlikkal jelezni. Vagy zárójelezve, mint a színpadi művekben:

Johnny: (üvöltve) Ide a kocsit, sz*rházi!

Sofőr: (dadog) Mit... mit akar? (rettegve) Ááá! Ne bántson, kérem!

Johnny: Sok a sóder, apóka. (gonoszul nevet)

Sofőr: (könyörögve) Kérem...

(a távolban felsivít egy sziréna)

Johnny: (ordítva) A zsaruk! Tűnjünk el! (a Sofőrőrhöz, durván) Nesze, köcsög! (dörrenés)

Sofőr: (elhaló hangon) Miért...? Jaj...

(Egyre több sziréna hallatszik, motorbőgés, kerékcsikorgás)

De érdekes effekteket, zenei betéteket lehetne beepekkel is csinálni...

2015. júl. 20. 22:32
 9/11 anonim ***** válasza:
#8 Én inkább a zenéket meg a hangeffekteket hiányolnám. Legalább egy ilyen némafilmek alatt futó zongora klimpírozás lehetne.
2015. júl. 20. 23:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Ja bocs, azóta végigolvastam a kommentedet.. :D
2015. júl. 20. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!