Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Valaki tud küldeni egy jó...

Német Levente kérdése:

Valaki tud küldeni egy jó youtubos linket az unity játékkészítő program használatáról, tanító videót magyarul?

Figyelt kérdés
Csak azért mert kezdő vagyok.

2014. aug. 13. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:
2014. aug. 13. 16:34
 2/4 anonim ***** válasza:
93%

> youtubos linket

> unity játékkészítő program

> tanító videót

> magyarul?

*Sóhaj*

Magyarul nem fogsz tovább jutni a alapoknál. A tanító videók csak gyorstalpalónak jók, arra hogy képbe kerülj, nem arra hogy tanulj. A Unity3D nem "játékkészítő program" hanem egy játék motor + egy hozzá adott szerkesztő.

2014. aug. 13. 16:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Az első linkje alapján összesen 5 (azaz ÖT) darab videót találtam. Ezek a felhasználói felületet mutatták be, a motor képességeit és kb ennyivel le is van tudja az egész magyar Unity-s oktató videó anyag.

A videók alatt a hozzászólók fele azért sír, hogy legyen több rész, a másik fele meg azért, hogy a konkrét problémáját oldják meg a következő részben (házikó, katonás játék, stb...)

Ha tanulni akarsz akkor tessék:

[link]

Ha innen nem megy a tanulás, akkor inkább foglalkozz azzal amiért nem megy.

Az Unity3D jó dolog, ingyenes is, de valahogy mindenki azt hiszi hogy ezért egyből könnyű is. Igazából valóban az, de csak ha képes agy elsajátítani az alapokat. Igen, ehhez is kell programozói alapismeret de legalábbis alapszintű angoltudás.

Nyilván Marika néni a közértből nem AAA játékokat csinál Unity-vel két kapálás között. Egy játékkészítés után érdeklődő gémer és Marika néni között pedig ebben a tekintetben nincs semmilyen különbség.

2014. aug. 13. 17:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek! en sok magyar tutarialt találtam már de agolul is tudok nem profin de átlagosan szoval angol vidit is néztem már :D
2014. aug. 14. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!