Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyiért írnak meg nekem egy...

Mennyiért írnak meg nekem egy ilyesféle programot szerintetek?

Figyelt kérdés

Üdv

Lényegében egy személytelen ,személyi vásárló kellene.

Lényeg : Adott lenne egy böngészőablakon egy weboldal (ezt a pontos címet tudnia kellene),ahol egy mezőt kell figyelnie,ahol van 1 szám pl : 40 a legfelső mindig a legkisebb szám,magyarul az 50-51-52-54 és így tovább.

Mindig a legfelsőt nézze valahogy (nem tudom hogy működik,hogy betudja olvasni a számot).

Megadnék 1 értéket. pl : 15 ,de lehessen kevesebb is,de lehet felette is ~ 10%-kal.Persze frissítse az oldalt,mivel csak úgy jelennek meg az újak

Ha pl : 14,75 szerepel ,akkor pozicionáljon a mellette lévő "vétel" ikonra,és mivel a vétel online vásárlás ezért az utolsó 3 számjegyet töltse ki (magyarul a kártyaadatokat amiket megadok).

És mivel egyszerre kb. ~ 20-30 oldalon kellene ezt csinálnia ,ezért gondolom tálcán is illene működnie.

Sajna nincs időm ,meg nem is tudok egyszerre 30 oldalt nézni frissíteni,meg reagálni.

Ezért érdekelne mennyi idő ,és pénz egy ilyet megiratni.

2015. júl. 16. 18:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy a kártyaszolgáltatód biztonsági protokollja ezt elérhetővé tenné.
2015. júl. 16. 18:47
 2/8 A kérdező kommentje:

Nos csak név,kártyaszám,pin,3 biztonsági szám.

Ennyit kér.

2015. júl. 16. 18:55
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

A böngészőn kéne futtatni egy JavaScript kódot. Tampermonkey vagy greasemonkey és nézné a form mezőket.

1 nap alatt meglehet csinálni. Az ár az nagyon eltérő lehet. 20 ezer talán :)

2015. júl. 16. 19:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát én erre rá sem néznék 20-ért. Vihetitek. :)
2015. júl. 16. 21:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha rossz terméket vásárol meg akkor biztosan sokba kerül.
2015. júl. 16. 21:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Adott oldalon csak 1 fajta termék 1 típusának 1 modellje van ,magyarul ott ha az árat jól nézi és tényleg annyi vagy alatta rosszat nem tud mert nincs más,ezért van ~ 25-30 ablak ,mert 25-30 féle termék.
2015. júl. 16. 21:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy tapasztalt programozónak, főleg ha már van olyan projektje aminek egy részét át tudja emelni ennek a feladat megoldására nem tart sokból megírni, így az ár sem lenne eget rengetően magas. Pontosan melyik oldalról lenne szó?
2015. júl. 16. 22:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha leírod privátban részletesen miről van szó, megcsinálom, így látatlanba 5000ft-ot tudok mondani...
2015. júl. 17. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!