Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Android és iOS app-ot mennyiér...

Android és iOS app-ot mennyiért csinálnak?

Figyelt kérdés

Kb. mennyi pénzért készítenek neked Androidos illetve iOS-es programot. Csak hogy tudjátok mennyire lenne bonyolult.

Szövegbevitel, internetelérés, szerverről/weblapról adatok le-és feltöltése, PayPal számla kezelése/utalás más felhasználóknak.

2014. szept. 24. 16:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Ennyivel egyáltalán nem mondtál sokat arról, hogy mit is csinál a program, nehéz árat mondani.

Erre simán a pár százezertől, a több millióig terjedő skálát rá lehet húzni. (Per platform, nem a kettő együtt.)

2014. szept. 24. 16:44
 2/8 A kérdező kommentje:

Azért nem írom le részletesebben, mert ez egy szerintem egyedi ötlet, és sehol máshol nem láttam még ilyet.

Viszont a programozáshoz nem nagyon értek, de azért kíváncsi lennék mennyiért csinálnának egy appot.

Meg persze weboldal is lenne...

2014. szept. 24. 16:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Emiatt ne aggódj, valaki már biztosan kitalálta! :)
2014. szept. 24. 17:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát azért nem olyan biztos az ;)
2014. szept. 24. 17:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem 2 millió elég lenne a kettőhöz (ios+droid)
2014. szept. 24. 17:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Pénz közvetlen küldésénél lehet, hogy iOS-en bukna a dolog. Apple nem szokta szeretni, ha megkerlik az In-App Purchase megoldását, hisz ott ő is részesül a bevételekből.

Az általad leírt adatokból pedig tényleg nem lehet saccolni sem. Írok neked olyan appot pár perc alatt, ahol egy szövegdobozba beírt adatot elküld egy kiszolgálónak. Ugyanakkor legutóbbi projektem is leredukálható végső soron ennyire, és az nem 1 hónapig tartott...

2014. szept. 24. 22:59
 7/8 anonim ***** válasza:
#4 akkor lehet hogy nem is olyan jó az az ötlet. ;)
2014. szept. 24. 23:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Ötlettel tele a padlás. Mindig vannak ilyen világmegváltó ötletek. :)

Ha komolyan gondolod, akkor nem itt kérdezősködsz, hanem már el is kezdted volna felkutatni, hogy ki csinálná meg és mennyiért. JA és egy lényeges szempont, hogy van-e rá piaci igény. Mert ha nincs, akkor pakolhatod bele a milliókat nem lesz belőle semmi sem.

Volt már ilyen ötlet kb 3 éve. Azóta sem hallottam róla. Pedig ott még igényfelmérés is volt.

2014. szept. 24. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!