Melyik programozási nyelvvel kezdjek kezdőként?
Figyelt kérdés
Rendelkezek PHP alapokkal, és a HTML, CSS nyelveket is közepes szinten ismerem. Most viszont valami komolyat szeretnék tanulni (a php-t suliban fogom tanulni hamarosan). Melyiket ajánlanátok egy kezdőnek?2015. júl. 10. 21:03
1/10 anonim válasza:
Nyugodtan kezdd el tanulni a PHP-t.!Mellé mehet egy kis JavaScript is, hogy még érdekesebb legyen. Meg az adatbázisokkal is foglalkozhatsz kicsit.
2/10 anonim válasza:
Nekem a C#-ot kellett tanulnom az informatika emelthez, úgy, hogy előtte soha életemben nem programoztam. Így mondom, hogy egy viszonylag egyszerűen tanulható nyelv, persze kineka pap, kinek a ...
3/10 anonim válasza:
html<cs<javascript<php<jquery<mysql
de ha jót akarsz akkor inkább javát v vmelyik c betűvel kezdődő nyelvet tanulod meg.
5/10 anonim válasza:
Mi a cél?
Asztali programokhoz Python, webesekhez meg PHP + MySQL + JQuery.
G.
7/10 anonim válasza:
Én is a C#-n kezdtem. Könnyen meg fogod tanulni és azzal már el is juthatsz bárhova. ha most elkezdesz Pyton professzorozni több időt kell szánnod egy komolyabb nyelv formátumának megtanulására. Hidd el egy c# sem nehéz.
8/10 A kérdező kommentje:
Közönöm szépen a válaszokat! Esetleg tudnátok ajánlani online anyagokat, könyveket a C#, illetve a PHP nyelvvel kapcsolatban?
2015. júl. 15. 19:49
9/10 anonim válasza:
hali. ajánlom ezt a csatornát: https://www.youtube.com/channel/UCG6VgBVoMy4wTrQbSv9W4Lg
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tényleg jó csatornának tűnik. Belenéztem 1-2 videóba, és szerintem fel fogom használni.
2015. júl. 15. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!