Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Gta samp dialogos parancs...

Gta samp dialogos parancs készítés?

Figyelt kérdés
Elkezdtem csinálgatni a saját szerómat és gondoltam rakok bele egy pár parancsot ami dialogos lenne de itt elakadtam.Kérem valaki írja le hogy hogyan kell ilyen parancsot csinálni és hogy melyik sor alá mit kell írni.Előre is köszönöm!

2015. júl. 5. 22:51
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

Hajrá, a programozást nem egy ilyen kérdés kiírásától fogod megtanulni.

2015. júl. 5. 23:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez így elég reménytelen.
2015. júl. 6. 07:11
 3/6 Ternó válasza:
Minden fent van a neten, csak be kell irnod a google-ba. Ha annyi infóból nem jösz rá nem értem hogy csinálhatsz saját szerót. Vagy tölts le egy módot azt nézd végig, hogy működik.....
2015. júl. 6. 11:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Ha modot töltök le abbol nem sokat tanulok mert én már ugyanazt nem tudom megcsinálni.Mindenki úgy tanulja meg ahogy neki könnyebb.Amúgy kösz a linket utánanézek.
2015. júl. 6. 15:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Leírok kétfajta megoldást, illetve linkelem, hogy hol olvashatsz róla bővebben.

// strcmp-s parancsfeldolgozó

public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[])

{

if ( strcmp(cmdtext, "/help", true) ) {

ShowPlayerDialog(playerid, 1, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "/help parancs", "Ez egy /help parancs!", "Rendben", "Mégse");

return 1;

}

return 0;

}

// zcmd-s parancsfeldolgozó

CMD:help(playerid, params[])

{

ShowPlayerDialog(playerid, 1, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "/help parancs", "Ez egy /help parancs!", "Rendben", "Mégse");

return 1;

}

strcmp: [link]

zcmd: [link]

2015. dec. 21. 17:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok! Az első példánál kifelejtettem valamit. Így helyes:

public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[])

{

if ( !strcmp(cmdtext, "/help", true) ) {

return 1;

}

return 0;

}

Ez esetben mindegy neki, hogy /help-et vagy /HeLP-et írsz be, mivel a nagybetűket kisbetűnek érzékeli. Emellett nézd át az alábbi linket is!

Az strcmp-ről bővebben: [link]

2015. dec. 23. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!