Hogyan lehet megtanulni programozni?
Próbáld ki ezt! Én mondjuk nem innen tanultam (hanem egyetemen), de a matekos videóik jók, szóval őket ajánlom.
koszi :) majd megnezem
egyetem ki van csukva :) egyreszt 16 eves vagyok csak ez engem nagyon erdekel mert csinalok valamit amihez eppen nagyon kell meg azt hallottam hogy rengeteg mindent meg lehet csinalni
pl mondjuk az egesz jo ha valamit meg akarok csinalni csak nem ismerek vagy nem talalok hozza programot es nehany nap alatt osszedobok egyet magamnak
visual basicrol velemeny? azzal mar probalkoztam egyszer a bongeszo keszitessel de rajottem hogy gyakorlatilag az internet explorernek adtunk uj grafikus feluletet
C#: Ha Windowst használsz, akkor szinte bármit készíthetsz vele, ha értesz hozzá. Ha Linuxot, akkor jóval kevésbé használható, ekkor inkább a Javát javaslom.
Mindkettő könnyebb, mint a C vagy a C++.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!