Hogyan lehet megtanulni programozni?
Google a barátod, és ha programozni akarsz sokáig az is marad.
Pont ez a lényeg, hogy problémákat oldasz meg....
programozast csak egyetemen tanitanak?
googlet mar hasznaltam de ott a tutorialokkal az a baj hogy nem eleg reszletesek raadasul egyik sem rendesen a legalapabb dolgoktol indul hanem olyan szinten hogy ahhoz hogy megertsem kell programozasi ismeret
Vannak OKJ-s képzések és közép iskolában is tanítják, de azok messze nem olyan és annyi tudást adnak, mint az egyetemi oktatás.
Mit értesz az alatt, hogy nem elég részletes? Ha részleteket akarsz, akkor mindkét nyelv referenciája fenn van a neten. Ott van részletesség, persze programozni nem fogsz belőle megtanulni.
Vannak szar oktatóanyagok, amik nem haladnak szisztematikusan ez tény.
De ha olyanba futsz, amiből egy árva szót sem értesz, akkor keresni kell másikat, vagy utána olvasni máshonnan.
A programozás olyan, hogy sok olyan dolgot csinálsz, amit csak jóval később fogsz megérteni.
A kulcs inkább az, hogy csinálni kell, nem csak olvasgatni, magadtól fogod megérteni a legtöbb dolgot nem egy könyvből.
koszi a valaszokat
hat akkor a keresgelessel probalkozom tovabb mert eddigse egyet vagy kettot neztem at de biztos vagyok benne hogy valahol van rendesen is csak nem egyszeru ratalalni
szvsz. ne programoz vagy ha megis elote sok mas mindent meg kene tanulnod.
angolul es szak angolul tudsz folyekonyan?
Matematika es foleg a logika a kisujjadban van?
Alap szamtech ismretek a is ott vanak a szemed mogott?
Ha mindez igen majdhogynem gyerekjatek lesz programoznod ha van erzeked hoza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!