Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A hazak (csaladi) tervezese a...

A hazak (csaladi) tervezese a nehezebb vagy programozas?

Figyelt kérdés
Melyiket nehezebb megtanulni,csinalni mint munka.
2015. máj. 28. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Ha a programozást csak munkának tekintenéd, és csak ezért akarod megtanulni, akkor ne ezt válaszd.
2015. máj. 28. 22:38
 2/5 anonim ***** válasza:
67%

Mérnöki végzettséggel házat tervezni se nehéz, infó végzettséggel meg programozni se nehéz...

Neked melyik van ?

2015. máj. 28. 22:42
 3/5 anonim ***** válasza:
75%

Ha most kell választanod és mindkettő érdekel egy kicsit, akkor az informatika az könnyebb. A fizika, anyagismeret és még komoly matematika is kell ahhoz, hogy építészmérnök legyél. Nem könnyű szakma. Informatika sem és itt is komoly a matek, de egy fokkal talán könnyebb. (Vagy inkább találsz belőle olyan fősulit, ahol könnyebben lehet teljesíteni.)

Mindenesetre, ha nem vagy eléggé érdeklődő akármelyiket is választod: egy szenvedés lesz! Csak a fizetés alapján dönteni nehéz. Hidd el...

(Engem is elsősorban ez vonzott ide, de ha nem találtam volna meg azt az ágat ami érdekel, már kidőltem volna én is.)

2015. máj. 28. 23:22
 4/5 A kérdező kommentje:
En ilyen ipari informatikat tanultam. Amiben van matematika,fizika,elektrotechnika,elektronika,automatizálás,robotika és programozás is.
2015. máj. 29. 00:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Mely volt a legkönnyebb, és melyik a legérdekesebb része?
2015. máj. 29. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!