A hazak (csaladi) tervezese a nehezebb vagy programozas?
Figyelt kérdés
Melyiket nehezebb megtanulni,csinalni mint munka.2015. máj. 28. 22:34
1/5 anonim válasza:
Ha a programozást csak munkának tekintenéd, és csak ezért akarod megtanulni, akkor ne ezt válaszd.
2/5 anonim válasza:
Mérnöki végzettséggel házat tervezni se nehéz, infó végzettséggel meg programozni se nehéz...
Neked melyik van ?
3/5 anonim válasza:
Ha most kell választanod és mindkettő érdekel egy kicsit, akkor az informatika az könnyebb. A fizika, anyagismeret és még komoly matematika is kell ahhoz, hogy építészmérnök legyél. Nem könnyű szakma. Informatika sem és itt is komoly a matek, de egy fokkal talán könnyebb. (Vagy inkább találsz belőle olyan fősulit, ahol könnyebben lehet teljesíteni.)
Mindenesetre, ha nem vagy eléggé érdeklődő akármelyiket is választod: egy szenvedés lesz! Csak a fizetés alapján dönteni nehéz. Hidd el...
(Engem is elsősorban ez vonzott ide, de ha nem találtam volna meg azt az ágat ami érdekel, már kidőltem volna én is.)
4/5 A kérdező kommentje:
En ilyen ipari informatikat tanultam. Amiben van matematika,fizika,elektrotechnika,elektronika,automatizálás,robotika és programozás is.
2015. máj. 29. 00:31
5/5 anonim válasza:
Mely volt a legkönnyebb, és melyik a legérdekesebb része?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!