Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen nyelven írjam meg a...

Milyen nyelven írjam meg a munkaidő beosztót?

Figyelt kérdés

Sziasztokt!

Édesanyám munkahelyére kellene egy olyan program, ami megcsinálná a munkaidő beosztást, de amikor keresgéltünk a neten, egy se volt jó. Mivel rendszergazdának tanulok, és programozunk is, ezért megkérdezték, hogy megpróbálkoznék-e írni egy ilyen programot. Mivel nem vagyok profi, de haladó szinten értek hozzá (9-edikes vagyok), ezért azt szeretném megkérdezni, hogy milyen nyelven lenne érdemes megírni/megpróbálkozni vele. Tippeket magával a programmal kapcsolatban is szívesen várok.

2015. máj. 28. 18:05
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántásként, de haladónak titulálni magad, mikor még az eszközt sem tudod kiválasztani a munkádhoz, rossz ómen. :)

Én nem csinálnám meg a helyedben. De ha mégis meg szeretnéd csinálni, akkor természetesen olyan nyelvet válassz, amit ismersz és nem most fogsz neki nulláról. Ha ezt nézzük, mi a választék?

2015. máj. 28. 18:08
 2/29 A kérdező kommentje:
C++, C#, JavaScript, (+Pascal)
2015. máj. 28. 18:12
 3/29 anonim ***** válasza:
75%
Nekünk van egy ilyen appunk, Kohana php + mySQL backend, a naptár jquery. Viszont a php-t node-ra fogjuk váltani, ha lesz időnk szarakodni vele.
2015. máj. 28. 18:15
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha a JavaScript mellé nem párosul PHP/Python vagy node.js ismeret, akkor marad a C++, C# halmaz. Én a C#-ra voksolok.
2015. máj. 28. 18:16
 5/29 anonim ***** válasza:
Lováriul írd, csak hogy legyen benne egy kis irónia is.
2015. máj. 28. 18:18
 6/29 A kérdező kommentje:
Okés. Köszi. :) Valami tipp kezdésnek? (Olyan vagyok, aki, ha van valami alapján menni, akkor tud ráállni... :/ )
2015. máj. 28. 18:20
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
#3 vagyok, elfelejtettem említeni, a naptár alapjának nagyon jó a következő plugin: [link]
2015. máj. 28. 18:21
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Első körben anyukáddal beszélgess erről, hogy hogyan kellene működnie, ha valami nem világos, kérdezz rá, menjetek bele a részletekbe. Ha minden világos, akkor láss hozzá a tervezéshez és kivitelezéshez.
2015. máj. 28. 18:24
 9/29 A kérdező kommentje:
Oksa. :) Ez lesz az első ilyen nagy szabású projektem. :/ Amúgy szabad kérdeznem, hogy ,,kivel állok szemben"? :D
2015. máj. 28. 18:26
 10/29 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést szerintem nem értettük.
2015. máj. 28. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!