Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Javascript-esek honnand...

Javascript-esek honnand tanultatok meg, esetleg valami interaktiv tanito weboldalt tudtok ajanlani?

Figyelt kérdés
codeacademyn kivul

2015. máj. 27. 21:13
 1/5 anonim ***** válasza:
google->javascript
2015. máj. 27. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
w3schools.com
2015. máj. 27. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

w3scghollls

google/stackoverflow válaszok

néhány nagyobb programozós oldal js cikk/tutorialjai

google, mozilla tippek, cikkek

(yt videó) és mélyreható leírások js-es ember(ek)től

interaktív programozást tanító weboldal szerintem semmit nem ér, nem arra fókuszál, hogy tudj minél jobb weboldalt, hanem hogy minden apró részletét/trükkjét/bugját/hekjét ismerd a nyelvnek, nem sokat tanulsz belőle, nem fun. inkább állj neki valami projektnek, játéknak, valósíts meg egy elképzelést/demot, bookmarklet, ... többre mész, és többnyire fun

2015. máj. 27. 23:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A nagyon alapokat gimibe. Aztán fogtam magam és azt mondtam játékot akarok írni. És meg sem álltam amíg kész nem lett. Internet és okos embereket kérdeztem ha elakadtam. Majd azt mondtam, hogy ennél is jobb játékot akarok. Ez a körforgás azóta tart. :D
2015. máj. 28. 00:08
 5/5 anonim válasza:
w3schools.com nál nem kell jobb oldal erre a célra szerintem
2015. máj. 29. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!