Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miért kell ilyen hülyén...

Miért kell ilyen hülyén bekötni az Arduinoba a dolgokat?

Figyelt kérdés

[link]

Miért kell ilyen össze vissza módon kötögetni itt a dolgokat? Miért nem lehet szépen sorba? Így nem nagyon értem az egészet... Vagy meg lehetne úgy is csinálni, csak épp a videó készítője ilyen... fura?

2015. máj. 13. 19:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag lehetne, viszont nem szokás keresztezni és gányolni. Ez nem össze-vissza van, hanem szépen, izlésesen és átláthatóan elrendezve.
2015. máj. 13. 19:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez elég jól rendezett és azért kell, mert a különböző portok másra jók, illetve másra szokás használni.

Egy analóg portra nem szokás rákötni olyan cuccot, ahol csak digitális kimenet kell és ha PWM kell, azt is csak bizonyos portokra lehet kötni.

2015. máj. 13. 19:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Végül is ez egy próba panel aminek az a funkciója hogy működjön. és ahhoz nem kell hogy mutasson.
2015. máj. 13. 19:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha tényleg csak ez az egy hétszegmenses kijelző van a projektben, akkor én se értem miért osztja meg két port között a kimeneteket, egyszerűbb lenne programozás szempontjából, ha ha a PD0..7-re kötne mindent.

Más a helyzet, ha lesz mellette soros kommunikáció vagy használni akarja az interruptokat, akkor a PD0..3 foglalt, nincs más megoldás.

2015. máj. 14. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!