Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Játék készítés, hogyan?

Játék készítés, hogyan?

Figyelt kérdés

Most végeztem középiskolával, és későbbiekben PC esetleg android játékok készítésével szeretnék foglalkozni. Egyenlőre nincs sok tapasztalatom fogalmam az egészről.

Eltudnátok mondani, hogy miknek kéne utána nézzek hogy elkezdhessek egy akármilyen játékot csinálni (grafikus), tehát ne ilyen consoleos baromságot. Semmi komolyat, csak amivel gyakorolhatok.

2015. máj. 13. 12:03
 1/7 Tengor ***** válasza:
78%
Kezdj Java-t tanulni. Ha az már elég jól megy, akkor jöhet az Android.
2015. máj. 13. 12:09
 2/7 anonim ***** válasza:
27%
Flash, ActionScript2/3. Fantáziával nagyon jó kis játékokat lehet csinálni és nem kell hozzá nagy programozói tudás, sőt...
2015. máj. 13. 12:18
 3/7 anonim ***** válasza:
2015. máj. 13. 12:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Pedig az alapokat azzal a consoleos baromsággal lehet megtanulni és igencsak hasznos lenne, plusz nem úgy kéne nekiesni, hogy na akkor írjunk játékot, előbb legalább 1-2 nyelvvel meg kéne ismerni a programozást mint olyat.
2015. máj. 13. 19:13
 5/7 anonim ***** válasza:

"consoleos baromság"

Hát oké... Ha nem akarsz ezzel foglalkozni, kérlek írd le milyen szinten vagy Javából? Milyen grafikus libraryket ismersz?

Ahhoz, hogy tudjuk mit ajánljunk kellene tudnunk hol tartasz tudásban.

2015. máj. 14. 00:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Esetleg ha kezdőbb vagy Unity 3D Engine vagy Unreal Engine, de ezekhez azért Javascript kell.
2015. máj. 14. 13:32
 7/7 A kérdező kommentje:
NEm nézem le a Consolos progot, tudom hogy mindennek ez az alapja, csak gondoltam hogy valami egyszerűbb dologhoz elég ez a tudás. C# Nyelvet tanultam, elég alapszinten megy. Tételek, Ciklusok, Fájból olvasás.
2015. máj. 16. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!