Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » PHP-ban hogyan lehet a szövege...

PHP-ban hogyan lehet a szöveget automatikusan kijelöltetni?

Figyelt kérdés

2015. máj. 12. 13:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ez így nem túl érthető, fejtsd ki bővebben mit szeretnél.
2015. máj. 12. 14:01
 2/14 SimkoL ***** válasza:
Amire te gondolsz az JS. Gondolom azt szeretnéd ha belekattintasz egy szövegdobozba az egész kijelölt legyen, de javíts ki ha tévedek.
2015. máj. 12. 14:03
 3/14 A kérdező kommentje:
Bocs, most látom PHP-t írtam HTML helyett :D Szóval nagynehezen importáltam a google web speech API-t visual basic-ba. itt ugye ha a mikrofonba mondok valamit egy szövegdobozban megjelenik a szöveg. Nekem annyi kellene, hogy ezt a szöveget jelölje ki és nyomjon egy CTRl+C-t. Így nagyvonalakban :D
2015. máj. 12. 14:05
 4/14 SimkoL ***** válasza:
..focus(), ..select() 'dolgoknak' olvass utána.
2015. máj. 12. 14:11
 5/14 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon kezdő vagyok ebben, inkább a C#-ot gyakoroltam ez nekem igy teljesen kínai :D
2015. máj. 12. 14:12
 6/14 anonim ***** válasza:

Esetleg nézd meg ezt:

[link]

2015. máj. 12. 14:15
 7/14 A kérdező kommentje:

Ez sajnos nem működik pedig bemásoltam a HTML kód végére.

Erről az oldalról lenne szó: [link]

De amint rányomok a gombra újra kijelöli a bemondott szöveget, szóval ezt akár így már ki is lehet hagyni. Csupán annyi kellene hogy a kijelölt szöveget autoamtikusan CTRL+C-ze.

2015. máj. 12. 14:20
 8/14 SimkoL ***** válasza:

Amikor a Textarea-t programozod szúrd be be onclick="javascript:this.form.textareaID.focus();this.form.textareaID.select();"

A textareaID a szövegdobozod neve amihez beírod

2015. máj. 12. 14:23
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem lehet véletlenül ezt beépíteni C#-ba? Ott többet tudnék vele csinálni. Mert itt elég bonyolult megoldani egy hangvezérlést. Ez az API lenne a hangfeldolgozó, majd azonosítani a szöveget és arra adna egy választ. Amit előre beprogramoztam neki.
2015. máj. 12. 14:33
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem érzed úgy, hogy kicsit korai ilyesmit fejlesztened?
2015. máj. 12. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!