Kikka94 kérdése:
Valaki tud erre megoldást?
Figyelt kérdés
Valaki tud erre megoldást??Egy olyan kérdésem lenne hogy a mostani blackshot-on van egy ellenörzö ami kiszür minden hack féle dolgot valami megoldásttudtok rá? Hogy hogyan tudnám megcsinálni hogy játék közbe eltudjam inditani a cheat engine 6.4et? (Helyes írást ne nézd)2015. ápr. 21. 08:36
1/9 anonim 

válasza:

Persze: csinálsz egy drivert, ami elrejti process listából a cheat engine. Ehhez pl. NtQuerySystemInformation függvényt kell hookolni, talán elég rá, de nem vágom a játék működését, ha nem elég akkor meg: feltelepítesz egy XEN-t a windowsra, létrehozol egy új virtuális gépet a neked kellő operációs rendszerbe, és a windows parancssorában a xen indításánál létrehozol egy remote debug környezetet, és VGA átengedés mellett debuggolod lanról az op rendszert( a célprocessedet átmeppeled a hostgépre, és ott megnyitod a cheat engine). Elég bonyolult megoldás, de itt ténylegesen nem szerezhet tudomást a windows, se az ellenőrző).
2/9 A kérdező kommentje:
És ehez valami videó nincsen mert ez olyan mintha egy kinait kérdeztem volna meg valamiröl :D
Vagy esetleg valami hasonlót nem tudsz csinálni nekem gyorsba?
2015. ápr. 21. 08:50
3/9 anonim 

válasza:

Takarodjál már innen te ostoba majom.
4/9 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg adsz egy facebook elérhetöséget ahol tudunk beszélni?
2015. ápr. 21. 08:57
6/9 anonim 

válasza:

Annyit még hozzá tennék, hogy 64 bites Windowson nem fog működni a következő okból kifolyólag:
7/9 anonim 

válasza:

#6 az ismertebb játékhack gyártók (nem ingyenesek) már rég kilőtték a kernel védelmet, szóval nem rossz ötlet utánaolvasnia a kérdezőnek hátha van kész megoldás a neten.
8/9 A kérdező kommentje:
leszedtem a hideprocess-t és tovább micsináljak a fájlokal?
2015. ápr. 21. 11:27
9/9 A kérdező kommentje:
akkor most hogy tudom elrejteni?
2015. ápr. 21. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!