Mit jelent egy programozási nyelvet megtanulni?
Ismered a nyelvi elemeket, ismered a felépítését, a logikáját. Ha kapsz egy feladatot, akkor ismered annyira a nyelvet, hogy tudd mit és hogyan érdemes megvalósítani v. legalább el tudsz indulni egy megvalósítás felé, vagy épp ki tudod jelenteni, hogy ezen a nyelven nem célszerű megcsinálni.
Talán még ide venném, hogy egyszerűbb programokat álmodból felkeltve is le tudsz írni hellyel-közzel egy üres lapra helyes szintaktikával.
"A Delphi mellett én ezért merültem el egy keveset a C++-ba is."
Ez azért zseniális, mert mindkettő ugyanarra való, csak a Delphi nem jó. Inkább valami scriptnyelvet tanultál volna, vagy valami weborientáltat.
'csak a Delphi nem jó' nézőpont kérdése, bármi megalkotható vele egy 'barátságos' környezetben.
' Inkább valami scriptnyelvet tanultál volna, vagy valami weborientáltat.' Mondtam én, hogy nem ismerek mást is: [link] de a Delphi mellé a C++ valamilyen szintű ismerete szinte kötelező.
Köszi a válaszokat! És például grafika meg GUI? Az nagyon fontos???
ÉS légyszi hagyjuk a Delphi vs. C++ vitát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!