Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Visual studioban keszitetem...

Iceymester kérdése:

Visual studioban keszitetem egy programot es de ezel meggyult a bajom lehet ezel kezdeni valamit? Reszleteseben lejebb

Figyelt kérdés
egy kep feltoltes problemaba utkoztem azt szeretnem hogy rakatintok egy gombra a programon belul es menyit egy ablakot amiben kivalasztom a kepet es utana meg feltolti nekem a kepet a kepmegoszto weboldara az oldalrol kimasolja a bb linket es beileszti egy textboxba nemtudom ha ez megolhato e barmelyik kepmeoszto webolalal kosz elore is a valaszokat

2015. ápr. 1. 17:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Valóban az.
2015. ápr. 2. 08:28
 12/14 A kérdező kommentje:
csak azt nemtudom hogy lehet a webbrowserben megadni egy bizonyos coordinatat es ha megadom akkor ez felbontas fugo vagy nem ezt ugy ertem hogy ha en 1360x1200 ez masnak meg 1024x768 nala is mukodik ez ugyanugy va ez bealitas fuggo
2015. ápr. 2. 10:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Még mindig nem értjük, hogy mit akarsz csinálni, de ezeket a koordinátákat felejtsd el.
2015. ápr. 2. 12:04
 14/14 A kérdező kommentje:

azt hogy masolja ki a bb linket amit forumba beileszhet es a feltoltes utan es illesze be a textbox1 be automatikusan enyit szeretnek elerni

bb kod alat ehez hasonlo kodot ertek ami lejebb is van :

[url= [link]

2015. ápr. 2. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!