X483 kérdése:
Vettem egy C# könyvet megérte?
Figyelt kérdés
Vettem egy c# könyvet pontosabban:"Reiter István: C# programozás lépésről lépésre". Kezdő vagyok és szeretném elkezdeni megtanulni, szóval ez a könyv megérte? Tudnátok véleményt írnni, ha olvastátok már?2015. márc. 19. 22:22
1/10 anonim válasza:
Nem érte meg, ugyanis google első találatra kidobja pdf formában.
2/10 anonim válasza:
hát, annak idején nekem kellett egy-két papír alapú könyv elkezdeni, a netes pdf-eket mindig leszartam, hogy ááá, majd később elolvasom
szóval nekem megérte, akármilyen szar is volt a könyv
4/10 anonim válasza:
Szerintem jó könyv, nem is túl terjengős és az alapok benne vannak.
Ha meg komolyan gondolod, úgyis meg kell tanulnod angolul és rengeteg információhoz hozzáférsz.
5/10 A kérdező kommentje:
Írtátok, hogy PDF, de nem az áráért kérdeztem. Én meg veszem, ha már valaki dolgozott vele és leírta. :D De eddig nagyon jónak tűnik.
2015. márc. 20. 13:24
6/10 anonim válasza:
Általában ilyeneket kérdezni vásárlás előtt szoktak. Mindenesetre nem te leszel a 10.-ik kérdező aki arra kíváncsi ha 'x' egyenlő 'y' -al akkor 'z' értéke nőjön 1 -el.
7/10 anonim válasza:
"Írtátok, hogy PDF, de nem az áráért kérdeztem"
Akkor miért úgy fogalmaztad a kérdést, ahogy?
8/10 anonim válasza:
Mivel attól még, hogy kifizetett érte X összeget, és nem lelopta netről ingyé, még megérheti valami. Tény, hogy jobb lett volna vásárlás előtt feltenni a kérdést, de így alakult.
9/10 anonim válasza:
A szerző publikálta a művét pdf formátumban, aligha lenne lopás. Igen-igen tudom, hogy ezt nem tudtad csak információ gyanánt mondtam.
10/10 anonim válasza:
# 9/9 Időpont ma 16:47
Áhá. Fogalmam sem volt róla, és őszinte leszek, nem is gondoltam rá, hogy erről van szó :-)
Viszont ez már egy másik téma, nem lopom el a kérdező kérdését :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!