Boti948181 kérdése:
Milyen könyvet tudnátok nekem ajánlani? Sziasztok! Tudnátok nekem ajánlani C könyvet illetve Acces/SQL könyvet?
Figyelt kérdés
Access, SQL, C, könyv,Book,2014. dec. 3. 12:13
1/2 anonim válasza:
C nyelvhez: [link]
C# + Acces + Sql: Tanuljuk meg a Visual C# használatát 24 óra alatt
Az utobbi, a C#-os konyv nem nagyon megy bele az adatbaziskezelesbe csak epp, hogy erinti. Bemutat egy kis programot, ami Acces(Jet) adatbazist hasznal es annak az elkesziteset is. Az SQL adatbazisok is hasonlo modon mukodnek akarcsak az Accessek.
C# adatbázis-programozás - Mesteri szinten - ezt a konyvet nem olvastam, viszont sokat hallottam rola, a tartalomjegyzekbol itelve eleg reszletesen foglalkozika temaval.
2/2 A kérdező kommentje:
Igazából nekem most annyira kell hogy az emelt infóm sikerüljön
2014. dec. 3. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!