Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Tudnátok jó könyve (ke) t,...

Tudnátok jó könyve (ke) t, oldalakat ajánlani, hogy a szoftver fejlesztés alapjait megismerhessem?

Figyelt kérdés
Igazából az lenne a lényeg elsősorban hogy értem-e és érdemes lenne-e foglalkozni vele vagy hagyjam a francba. Ha értem akkor az egyetem sem kizárt, de nem akarok feleslegesen pénzt kidobni olyanra amit lehet nem is értek.
2014. nov. 26. 08:20
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
:D Hát ha nem is kezded el, akkor nem is fogod érteni.
2014. nov. 26. 08:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez a célhoz válassz egy random "Bevezetés az X nyelvbe" könyvet. Ha nem érted az ilyen stílusú könyvet, akkor valószínűleg nem neked való ez a szakma.
2014. nov. 26. 08:55
 3/8 anonim ***** válasza:
10%

Hagyd a francba.

Van aki nagyon akarja és nem megy neki - valahogy nem érti. Te, ahogy olvasom abban sem vagy biztos, hogy akarod-e.

2014. nov. 26. 10:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Az ismeretlentől ne félj!

Senki sem úgy születik, hogy mindent tud, kivéve itt néhány, magát programozónak mondó kommentezőt. Ők sosem tanulták, csak tudták a programozást. Velük ne törődj. Sokan tanulják, és nehezen jutnak el oda, hogy jó programozók legyenek, de akkor élvezettel és hatékonyan tudnak programozni. Igen, kedves kétkedők, vannak ilyen emberek.

Nekem jegyzetem volt, könyvet nem tudok, de talán ezek nem rosszak:

Miskolci egyetem:

[link]

Győri egyetem:

[link]

Veszprémi egyetem:

[link]

2014. nov. 26. 14:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Ezek jó jegyzetek, annyi baj van velük, hogy

1. Régiek (bár ismerkedésnek jók)

2. Magyar nyelvűek

3. Az anyag fele akkor sem volt igaz amikor leírták

4 A másik fele meg elavult

De alapozásnak valóban jó.

Én személy szerint jobban támogatom, ha valaki célirányosan tanul. Majd ha eljutsz valameddig lehet merengeni a történelmen.

2014. nov. 26. 18:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy beírtam! Én csak segíteni akartam.

Szerintem alapnak jó. Gondolkodásmódot megalapozza.

2014. nov. 26. 20:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem arra hogy az ember megtudja hogy van-e egyáltalán kedve ilyennel foglalkozni, tökéletesek a 24 órás könyvek.
2014. nov. 27. 09:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Arra tényleg jó
2014. nov. 27. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!