Java - nyomtatás. De hogyan?
Van egy hosszú String változóm, amelynek a tartalmát szeretném kinyomtatni. Találtam egy ilyet:
PrinterJob pj = PrinterJob.getPrinterJob();
if (pj.printDialog()) {
try {pj.print();}
catch (PrinterException exc) {
System.out.println(exc);
}
}
De ez nálam nem nyomtat ki sajnos semmit. Van ötletetek?
:D Hogy? Mi? Merre? :D Te most kiíratni vagy papírra kinyomtatni akarod?
Ha az utóbbi, akkor nem látom értelmét, de nagyon nem. xD Többről szól a papíros nyomtatás, mint meghívni egy objektumot.
Ha jobban megnézed a példát, amit átmásoltál... hiányosan tetted meg. Csak a nyomtatnivalót nem adtad neki oda.
Meg sem lepődöm a válaszokon, már el is felejtettem, hogy a magyarok stílusa mennyire különbözik a nyugat-európaiaktól. Maradok a stackoverflownál legközelebb.
08:12: A magyarban ha még jól emlékszem a "kinyomtatás" nem kétértelmű, így a kérdésed értelmetlen. Ha angolul kérdeztem volna, megérteném.
08:34: Ez a kód legjellemzőbb pár sora, mivel erősen limitált a kérdés karakterszáma, nem másoltam be az egészet. Ha komoly kérdésnek szántad, tedd fel egy saját kérdésben, vagy futtasd le ezt a kódot önmagában!
Tengor: köszönöm a választ, azóta ezen az úton indultam el, és sikerült végigvinnem a dolgot. Még egyszer köszönöm!
01:24: Kicsit kevesebb téves következtetés, kicsit több jóindulat, és egy nap egészen emberi leszel! Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!