Program készítés PC játékhoz?
Figyelt kérdés
A játékban csak a bal egérgombot és a nyilakat kell nyomni. Olyan programot szeretnék, ami ezeket automatikusan megcsinálja, szóval nekem nem kell csinálnom semmit. Valaki le tudná írni nagy vonalakban, hogyan lehet egy ilyen programot csinálni?2015. márc. 2. 16:08
1/4 Tengor válasza:
Vannak makrózó programok, amik végrehajtanak egy előre megírt utasítás sort. Első körben ilyent próbálj ki! Lehet, hogy a játék blokkolja ezeket a progikat (mert alapvetően nem erre valók), de azért egy próbát megér.
2/4 A kérdező kommentje:
Oké, köszi!
2015. márc. 2. 16:30
3/4 anonim válasza:
A háttérben futtatsz egy kicsi programot ami kattintgat és nyomkodja a gombokat.
Én c-ben írtam a kis programot. Vannak könyvtárak az egér kezelésre.
Én ezt csináltam (nálam nem automatikusan mozgott az egér).
4/4 anonim válasza:
Nem kell csinalni semmit, akkor te mi a gyazt foggol csinalni? szilva lekvaral össze kenned a pofad????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!