Hogy lehet megnézni c++ban egy vektor hosszát?
Nem akarom tömjénezni a Google-t, de szinte MINDENRE tudja a választ...
Ezt a "sizeof vector" kifejezésre dobta ki első találatként.
Ez pedig a legelső oldal "C++ vector size" és "C++ vector length" keresőszavakra. Egyet kell értenem előzővel, aki nem tud angolul, nem tudja használni a google-t az ne programozzon. Az se, aki pl. a fenti aprócska kódocskát nem tudja értelmezni.
A "pushbackelek" igéért pedig extra tarkólövés jár.
Egyetértek minden előttem szólóval.
Ezt pedig ne várd el:
> Vagy feltételezhetnéd, hogy végigböngésztem azokat
Honnan tudjuk, mi az, amit kipróbáltál, mi az, amit nem, hogyha nem írod le?
# 7/7 Időpont ma 09:21
5. válaszomban tökéletes választ adtam, ott van, hogy miképp kell egy vektor hosszát/méretét lekérdezni. Annál egyszerűbb nincs.
Emellett nem tudsz angolul, különben megértetted volna a linkemet. Nem értetted, ergó nem tudsz angolul. Valószínűleg meg se találtad, tehát a google se megy.
A tarkólövés nem fenyegetés volt, hanem tényközlés. A magyar nyelv korcsításáért ez jár. Ez nem magyarítás.
A nem létező OCD-mnek ehhez akkor sem lenne köze, ha létezne. Talán előbb meg kéne tanulni, mi az, hogy OCD, mielőtt random betegségeket dobálsz random idegenekre.
Emberileg, meg programozóilag a családom és cégem szerint felbecsülhetetlen vagyok. Azt hiszem, nem fogok sírni, hogy valami random internetező számára nem :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!