Valaki ezt megtudná nekem csinálni c-be? Mert ötletem sincs, hogy hogy kéne és jó lenne megnézni, hogy mit kellett volna csinálni. Köszönöm.
Az előző évek átlaghőmérsékletéhez (véletlen számok) megkérdezni 1-4 felhasználót az idei évi átlaghőmérsékletről, az ő értékeik alapján kiszámolni az idei évi átlaghőmérsékletet. Kiszámolni az előző évek átlaghőmérsékletét. Az idei és az előző évek januárjának átlaghőmérséklete. Az idei és az előző évek őszi átlaghőmérséklete.
Ezekhez még meg volt adva, hogy télen 0-10, tavasszal 10-20, nyáron 20-30, ősszel 15-25 fok közöttiek az átlagok.
Ez mondjuk meglepő. Én már a feladatot sem értem. Ha az idei átlaghőmérsékleteket kérjük be, akkor az előző évekről honnan lesz adatunk?
Milyen átlagokat kell bekérni? Napiakat, haviakat? (gondolom utóbbi, bár nem egyértelmű)
> akkor az előző évekről honnan lesz adatunk?
> Az előző évek átlaghőmérsékletéhez (véletlen számok)
Áhhh, oké, akkor világos :D Köszi.
Hol a kávém?
hogy haladsz? :D
megírni nem fogja neked senki csak ha valami nem megy segítünk.
Bárki meg tudná írni, de senki nem fogja.
Essél neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!