C++ feltételbe szeretnek szoveget irni, hogy tudom megoldani?
Figyelt kérdés
2015. febr. 21. 17:36
1/8 anonim válasza:
if(a>b /*Ha a nagyobb, mint b*/)
2/8 A kérdező kommentje:
Lemaradt a leiras:
A program megkerdezi, hogy milyen napod volt ey azt akarom, hogy ha a string valtozoba Jo-t ir akkor azt irja ki, hogy Annak orulok, de ha nem az a valtozo akkor pedig azt irja ki, hogy Sajnalom.
Utanna keresgeltem de mindenhol szammal van peldazva es betukkel nem talaltam.
Valaki tud segiteni?
Nemreg kezdem a programozast.
2015. febr. 21. 17:48
3/8 anonim válasza:
Hát ez igazán nem bonyolult. :) Jobb lesz, ha elolvasol egy könyvet a programozásról és nem kérdezgetsz meg minden ilyen apróságot, vagy Google-ben keress: c++ if condition with string. Nem bántásból mondom egyáltalán, jó tanács.
if(valasz == "Jo") {true} {false}
4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom, folosleges konyvet olvasnom, informatika szakon vagyok 9.-es es programozunk csak a valtozot nem vettuk meg es nemreg kezdtuk el, csak probalgatok ithon dolgokat azert kerdeztem.
2015. febr. 21. 18:08
5/8 anonim válasza:
"Koszonom, folosleges konyvet olvasnom"
Ezek szerint mégse fölösleges...
6/8 A kérdező kommentje:
Tovabb kellene olvasnod...!
2015. febr. 21. 22:32
7/8 anonim válasza:
Neked meg még egy párszor elolvasnod, hátha megérted miről beszél.
8/8 anonim válasza:
Könyvet nem felesleges olvasni, mondjuk én is inkább a webre szavazok, de ezt tényleg megtaláltad volna egy, a C++-ról szóló könyvben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!