Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyibe kerül, hogy ha...

Mennyibe kerül, hogy ha megkérek valakit, hogy hozzon létre egy adatbázis szerű oldalt?

Figyelt kérdés

Tehát kutyáknak szeretnék egy adatbázist létrehozni. Már próbálkoztam vele de egy kezdőnek egy hatalmas feladat és úgy érzem nem tudok megbirkózni vele.

Segítséget profiktól szívesen fogadok.

A lényeg ami fontos lenne:

- Bejelentkező felület.

- Regisztrációs fül nem lenne! Azt e-mailen keresztül oldanám meg.

- Minden kutyának külön oldal ahol rajta a törzskönyv, szülők, legaláb 6 kép....

- Kereső fülecske a kutyákra név szerint.

- Almok és rokoni kapcsolatok.

- Online törzskönyv tehát ha a törzskönyvbe rákattintok a kutya nevére akkor átdobjon annak az oldalára.

Sajnos kezdőként úgy érzem ez hatalmas feladat és nem tudok megbirkózni vele.

Szívesen felbérelnék valakit aki segítene megcsinálni!

2015. febr. 21. 17:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Én mindig szerettem programozni, csak egyvalamit utáltam mindig, az adatbáziskezelést... :-)

...a röhej, hogy az utóbbi időben csak adatbázis jellegű feladatokkal bombáztak, így egy kicsit meg is utáltam a programozást, pedig az volt az életem... :-)

Mennyit fizetnél egy ilyen oldalért? (azonkívül, hogy domain név is kell, meg tárterület)

Maga az alap az viszonylag elég gyorsan kész is lenne, itt azzal menne el rengeteg idő, hogy szépen felöltöztessük, azaz a design...

2015. febr. 21. 20:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Mennyit szánnál rá?

Kész design, specifikáció van?

2015. febr. 21. 22:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Maga az igény elég minimális, gyorsan összedobható.
2015. febr. 21. 23:26
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom, nem akarok sokat rá szánni, max egy olyan 10 000 Ft-ot. Mivel egy közös lenne nekem hasznom nem lenne belőle szóval kiadást se nagyon akarok. Már haladok a készítéssel a dreamweaver-ben. Csak az a baj, hogy olyan egyszerű dolgok nem mennek mint például a menü oldalra tétele és középre pedig a szövegek. Ilyen baromságokat nem sikerül megoldanom. A login fülecske már megvan, csak azt nem tudom, hogy hogyan lehet megadni, hogy el is fogadja azokat a jelszókat és felhasználó neveket amiket én megadok.

Szóval az alappal haladnák. Mondjunk annak örülnék ha nem kellene külön beirkálni az összes kutya adatlapján a tenyésztő, születési idő.... fülecskéket újra hanem a már kész weboldalon csak Add a new dog gombal az alapok adottak lennének. Szóval mint egy regisztráció ami meg is marad. De add a new dogot egy regisztrált tag nem tudna csinálni csak én mint az admin. Lehetséges ez?

2015. febr. 22. 09:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát a 10 000 ft, azért még viccnek is rossz.
2015. febr. 22. 10:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Igazából, ha egy hozzáértőre akarod bízni, akkor a dreamweaveres összekattintgatásod teljesen felesleges, mert az a rész megy majd a kukába.

Több értelme van, ha megrajzolod kézzel, hogy hogyan szeretnéd, hogy kinézzen.

Csinálni kell egy adatbázist, feltölteni némi teszt adattal, jogosultságokat beállítani és megírni a kódot, ami dinamikusan legenerálja az oldalt az adatbázis alapján.

Statikus része maximum a beléptető oldal lesz, de az meg 5 perc design.

Az új kutyák felvételét a legegyszerűbb lenne közvetlenül adatbázisból, mert ha csak te látod, akkor elég fölösleges ahhoz is egy plusz felületet csinálni.

2015. febr. 22. 10:16
 7/7 anonim ***** válasza:
ez inkább 100k, az is baráti ár..
2015. febr. 22. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!