Hol kezdjem a Python tanulást?
Kezdésnek: [link] ezt a blogot ajánlom. Itt megismerkedsz az alapokkal, és utána ha még mindig érdekel a téma akkor angol nyelven rengeteg oktató videót, könyvet találhatsz.
(Sajnos magyar nyelven nincs nagy kínálat.)
Köszönöm szépen a válaszotokat, ment a plusz! :)
Első: nem tudom, mi az a vi, talán, ha jobban kifejtenéd. Tényleg kezdő vagyok még. :)
"Teljesen kezdőnek lehet, hogy erős"
No, azért ilyet ne mondjunk! Ha Python "erős", akkor egy Cpp-vel mit fog kezdeni? A Python pont, hogy a kezdőknek lett kitalálva.
"vi-ban"
Szerintem kezdőként még egy kicsit hanyagolni kellene. :-)
Magam is kezdő vagyok, de előrébb járok, mint a kérdező. Ahonnan én tanultam, az egy blog volt, de azóta már törölték. A Full Circle rovatokat én ajánlanám. Az alapokat az első 1-2 számban jól leírja, de utána egyből jön a mélyvíz, adatbázis kezeléssel, GUI-val, ezeken még át is rágtam magam, de aztán feladtam, úgy érzem nem életszerű feladatok ezek egy kezdőnek, főleg abból a kevésből indul ki, amit ott talál.
Inkább nézd meg ezt:
https://www.youtube.com/watch?v=GE3IHS1wAZI&list=PL_RGaFnxSH..
ezt kifejezetten ajánlom kezdésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!