Internetes honlapból hogy csinálhatok telefonos programot?
Dehogy csináltál te közösségi oldalt. Csupán a yooco.org-on összekattintgattál valamit, amit nem kevés helyesírási hibával tettél ráadásul.
Szerintem gyúrjál még kicsit a témára, mielőtt telefonos alkalmazás fejlesztésébe kezdesz...
"Ugyan olyan menta a facebook"
Én azt hittem a Facebook egy weboldal. Álmomban sem gondoltam volna, hogy növény. :O
A fent leírtakat annyival kiegészíteném, hogy
-ha ugyanolyan, mint a facebook, akkor minek váltanék erre? Valamiben többet kell nyújtania ahhoz, hogy bárkit is meggyőzzön(~sokkal többet).
-nem ugyanolyan, közösségi oldalak voltak már bőven fb előtt is, de nem véletlenül lett az A Közösségi oldal. Átlátható, egyszerű design, a legtöbb funkció azonnal elérhető, nem kell almenükben mászkálni, ugyanakkor nem tol az arcodba ezer gombot. Amit összekattintgattál az már a kilencvenes években sem működött volna jól(és ez nagy szó, mert akkoriban a webdesign olyan volt, hogy hagyjuk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!