Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogy van ez C nyelvben?

Hogy van ez C nyelvben?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Informatika, programozás háziban kellene segítség. Kicsit lemaradtam hiányzás miatt.

1. feladat. Olvastassunk be INT-be a és b változót. Írassuk ki őket memóriacímre. Töröljük a változók értékét. Olvastassuk be az a-t és írassuk ki, majd a b-t is. És ezt hajtsa végre 10-szer.

2. feladat. van egy szöveges állomány (TEXT, 25 karakter). be kell olvastatni, ki kell íratni, majd be kell zárni. Ez után definiálni 10 karakterré, megnyitni, kiíratni.

A 2. nekem kicsit zavaros, az elsőnél csak annyi a gond, hogy nem értem mi az hogy írassuk ki memória címre.

Köszönöm a segítséget :)

2015. jan. 27. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Na azokat amiket nem értesz, azoknak valóban semmi értelme.
2015. jan. 28. 09:20
 2/7 RobexSt válasza:
2015. jan. 28. 18:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem is kicsit zavaros, az elsőnél pedig inkább annyi a gond, hogy nincs értelme.

Legközelebb figyelj jobban órán, főleg amikor a házit jegyzeteled le.

2015. jan. 28. 22:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem voltam ott, úgy kértem el.
2015. jan. 28. 22:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Így nem is leszel
2015. jan. 29. 12:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha jól értelmezem, akkor neked a-ba és b-be be kell olvasnod egy-egy számot, és ezt tízszer egymás után. (mindet kiírva). Az írassuk ki memóricímre az szerintem azt akarja jelenteni, hogy dinamikusan tároljuk el a memóriában (malloc), és a verem (stack) tartalmát ürítsük, és csak aztán kezdődjön elölről.
2015. jan. 30. 00:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó :)
2015. jan. 30. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!