Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Valaki segit egy tömbös...

Valaki segit egy tömbös pascal feladatba?

Figyelt kérdés

Mérjük meg a gyerekek testsulyat és a mért értèkeket sorban vigyük be a számitógépbe majd töröljük le a képernyőt és irjuk ki a gyerekek testsúlyát egy tömbben.

Valaki tudna segiteni és az egész programot leirni? Elöre is nagyon köszi.

2015. jan. 26. 13:02
1 2
 11/13 tabaki ***** válasza:
2015. jan. 27. 01:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Igazából érdekelne az is, hogy milyen suliba jár az illető. Azért nem teljesen mindegy, hogy mondjuk egy túlbuzgó infótanárral megáldott cukrász szakközepes tanuló, egy gimis, vagy egy programozó OKJ-s teszi fel ezt a kérdést (ami inkább kérés). Nem akarok álszenteskedni, szerintem mindenkinek volt/van olyan tantárgy vagy téma, amit elnagyolt. Ami még azt mondom, hogy nem is baj, amennyiben ez az anyag tényleg nem kapcsolódik az adott képzéshez.

De akkor könyörgöm, legalább nyögne ki magából annyit, hogy basszus, hülye vagyok hozzá, légyszi, segíts ki azzal, hogy megírod. De nem. Egy árva kukkot nem szól. Írtam, hogy szívesen segítek, de annyira nem volt képes, hogy egy rohadt privátot írjon. Kb. 5 perc lett volna megírnom, vagy még annyi sem. Egy szimpla laza ujjgyakorlat délutánra. De most ha a kedves kérdező annyi fáradtságra nem képes, hogy legalább annyit írjon, hogy "bocs, de baromira nem megy, és semmit nem értek, k itudnál-e segíteni azzal, hogy megírod?", na, ettől kapok agybajt. Még ha nem is próbálja meg - pedig azért ez baromira nem nehéz feladat, két ciklus, pár readline/writeln, meg egy tömb - legalább írt volna. De nem. Inkább kiírt még egy kérdést, ugyanígy, nulla kommunikációra való hajlammal. Én azt mondom, aki egy nagyon-nagyon minimális erőfeszítést sem képes megtenni a cél érdekében, az nem érdekli meg, hogy dolgozzunk helyette.

2015. jan. 27. 02:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Arról nem is beszélve, hogy sokat nem érne a megoldással... már, ha tanulni akar. Magyarázat kellene neki, hogy mi hogyan működik, és miért az kellene oda.

De van egy olyan érzésem, hogy ő nem is akarja megérteni ezt a feladatot (sem). Csak túlesni rajta, aztán gyorsan elfelejteni az egészet.

2015. jan. 27. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!