Valaki segit egy tömbös pascal feladatba?
Mérjük meg a gyerekek testsulyat és a mért értèkeket sorban vigyük be a számitógépbe majd töröljük le a képernyőt és irjuk ki a gyerekek testsúlyát egy tömbben.
Valaki tudna segiteni és az egész programot leirni? Elöre is nagyon köszi.
Elsőre nem árt eldönteni, hogy hány dimenziós legyen a tömb.
Aztán azt, hogy milyen nagy?
Ezt nem érdemes örökre bebetonozni a programba, mert változhat.
Végül arra is figyelni kell, hogy ki ne szaladj belőle, mert nem egészséges.
Az egész programot is szívesen leírom... ha nem kell garancia, akkor csak 25eFt.
Szerintem jobban járnál, ha magad tanulnál meg programozni. Elég jól fizető állás - értelmes embereknek.
Délután egykor hazajövök a suliból. Leadom a rendelést, amíg elkészül játszom, Facebook, stb.. Este ríjok, hogy nem segít senki és milyen bunkók az emberek.
Könyörgöm legalább kezdj bele.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__hazife..
Ez alatt míg ismét kiírtad, leírhattál volna pár programsort, tudod olyan szavakat amelyeket Pascal-ban használnak egy sem jut eszedbe?
Pl. változók deklarálása elé mit írnak stb?
Sunyi egy alak a kérdező.
Csak az a gond, hogy amikor majd vének leszünk, őneki kell majd ott lennie a kórházban az ágytállal, vagy a volán mögött, vagy bárhol, ahol dolgozni kellene.
Na, attól fogunk majd fél lábon állni, ahogy ő dolgozni fog!
Én már nagyon sokszor segítettem, megírtam házifeladatokat, de egy idő után tényleg unalmassá tud ám válni, hogy a Kérdező egyetlen betűlenyomást nem áldozna rá...
Lehet közben már valaki megírta neki magánban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!