Valaki tud írni magyar oktató videót vagy szöveget a CryEngine 3-hoz?
Figyelt kérdés
2015. jan. 24. 13:48
1/7 anonim válasza:
AKi ilyet tud írni, az már ma is sok pénzt keres vele, és nem szakfordítóként.
2/7 anonim válasza:
így hirtelen ezt találtam:
https://www.youtube.com/user/Felrugo/videos
megj.: lehet hogy iszonyatosan élvezhetetlen az egész, de végül is magyar a videó és cryengine 3-ról szól :D
3/7 anonim válasza:
Angol tudás nélkül nem fogsz komolyan programozni. Ez tény.
4/7 anonim válasza:
> magyar
Felejtsd el, magyar nyelven nem tudsz programozni tanulni
> oktató videót
Felejtsd el, videóból maximum gyorstalpalni lehet, vagy egy hozzáértő embernek képbe kerülni.
> CryEngine 3
Biztos ezzel akarod kezdeni? Nem inkább az alapoktól akarsz indulni? Hogy esélyed legyen megérteni a komolyabb dolgokat is?
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a kommenteket. HTML-t és algoritmusokat tudok írni[ez nem nagy cucc, de azért írtam, hogy lássátok, nem új nekem(nyilván ezek ezerszer könnyebbek, mint a programozás)]. És még elkezdtem a Unity-t, az UDK-t és androidra is írok programokat. Ha nem a CryEngine-t ajánljátok az elején, akkor a mit? Unity-t? UDK-t? Vagy mást?
2015. febr. 1. 20:31
6/7 anonim válasza:
Unity jó kezdésnek.
Kerülj képbe a matematikájával is. Próbálj meg jól tervezni és mindig olvass tech-fórumokat mielőtt bármit is csinálsz.
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm.
2015. febr. 4. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!