Jampi15 kérdése:
Hogyan kell a delphi-ben elkészíteni ezt a programot?
Figyelt kérdés
létre kell hozni egy olyan tömböt amelyekbe van negativ és pozitiv értékek(hőmérséklet)határozzuk meg hány pozitiv és hány negativa érték van, hogyan kell megprogramozni?2015. jan. 21. 12:32
21/42 A kérdező kommentje:
perxe hogy nincs :)
2015. jan. 21. 17:53
22/42 SimkoL válasza:
Nagyon primitív, de szerintem nem jártok előrébb az anyagban :
23/42 SimkoL válasza:
tabaki kollégának szól a kijavításról szóló..., nem szeretném megbántani.
24/42 tabaki válasza:
Jaj, már, dehogy, elég vastag a bőr a képemen. Meg aztán én csak dilettáns vagyok, az a jó, ha tanulok is, miközben osztom az észt.
25/42 tabaki válasza:
26/42 tabaki válasza:
Fenébe, lemaradt egy end; az amúgyis csak sallang "hibakezelés" végéről. Ez az érvényes:
27/42 ejbenjaro válasza:
28/42 SimkoL válasza:
Basszus tabaki testvér.... én meg írtam egy négyzetre emelőt. Érzem én, hogy már sok a mádi rettenetes.
29/42 SimkoL válasza:
@tabaki: 0: Inc(negativ); Nincs harag ?
30/42 A kérdező kommentje:
nem tudnád elküldeni azt a progit? pont olyan kellene :)
2015. jan. 21. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!