JavaScript-ben ez miért nem megy?
Van ez a kis Script:
Működik is, ha az IDE_JÖN_A_TARTALOM részbe egy bármilyen más szöveget írok. Akkor szépen a Belépés szövegre kattintva átírja a Belépés szöveg helyét IDE_JÖN_A_TARTALOM -ra.
Annyi a gondom, hogy nem egy másik egyszerű szövegre szeretném ezt lecserélni, hanem egy HTML belépő FORM-ra, de ez sehogy nem megy, mert szimplán kattintáskor semmi nem történik.
Próbáltam simán beletenni az idézőjelek közé a HTML FORM-ot (persze figyelve, hogy ne akadjon össze az innerHTML idézőjeleivel), próbáltam egy PHP echo-val kiiratni a HTML FORM-ot, próbáltam PHP-val include- olni egy másik fájlból a belépő FORM-ot, de sehogy nem működik, ha nem egy egyszerű szöveget írok be a IDE_JÖN_A_TARTALOM helyére...
Ötletek?
A lényeg lemaradt:
PASTEBIN[pont]com/i6PH5unw
HTML Button-ba vagy Input-ba akarsz egy Form-ot betenni? Szerintem az így nem mehet.
Amúgy olvashatóbb így:
document.getElementById("login").onclick=myFunction;
function myFunction() {
this.innerHTML = "IDE_JÖN_A_TARTALOM";
}
Az elgondolás jó, de egy dolgot nem vettél figyelembe.
Ha lecseréled a tartalmat, attól még az ugyanaz az elem marad, és így, ha újra rákattintasz (be akarsz írni valamit egy inputba, vagy a submitot nyomod meg), az újra meg fogja hívni az onclicket.
Egyébként a form-string gond nélkül bekerül a html elembe.
Itt egy megoldás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!