Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » JavaScript-ben ez miért nem megy?

JavaScript-ben ez miért nem megy?

Figyelt kérdés

Van ez a kis Script:

Működik is, ha az IDE_JÖN_A_TARTALOM részbe egy bármilyen más szöveget írok. Akkor szépen a Belépés szövegre kattintva átírja a Belépés szöveg helyét IDE_JÖN_A_TARTALOM -ra.

Annyi a gondom, hogy nem egy másik egyszerű szövegre szeretném ezt lecserélni, hanem egy HTML belépő FORM-ra, de ez sehogy nem megy, mert szimplán kattintáskor semmi nem történik.

Próbáltam simán beletenni az idézőjelek közé a HTML FORM-ot (persze figyelve, hogy ne akadjon össze az innerHTML idézőjeleivel), próbáltam egy PHP echo-val kiiratni a HTML FORM-ot, próbáltam PHP-val include- olni egy másik fájlból a belépő FORM-ot, de sehogy nem működik, ha nem egy egyszerű szöveget írok be a IDE_JÖN_A_TARTALOM helyére...

Ötletek?

2015. jan. 16. 10:43
 1/5 A kérdező kommentje:

A lényeg lemaradt:

PASTEBIN[pont]com/i6PH5unw

2015. jan. 16. 10:44
 2/5 anonim ***** válasza:

HTML Button-ba vagy Input-ba akarsz egy Form-ot betenni? Szerintem az így nem mehet.

Amúgy olvashatóbb így:

document.getElementById("login").onclick=myFunction;

function myFunction() {

this.innerHTML = "IDE_JÖN_A_TARTALOM";

}

2015. jan. 16. 11:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Csupán logikusnak tűnt, hogy ahova egy akármilyen szöveget be tud írni, oda be tud rakni egy HTML kódot is, de mindegy, már megoldottam máshogy. :)
2015. jan. 16. 11:56
 4/5 Drone007 ***** válasza:

Az elgondolás jó, de egy dolgot nem vettél figyelembe.

Ha lecseréled a tartalmat, attól még az ugyanaz az elem marad, és így, ha újra rákattintasz (be akarsz írni valamit egy inputba, vagy a submitot nyomod meg), az újra meg fogja hívni az onclicket.

Egyébként a form-string gond nélkül bekerül a html elembe.

Itt egy megoldás:

[link]

2015. jan. 16. 13:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Ékezeteket használni kódban, olyan mintha minigunnal orosz ruletteznél.
2015. jan. 16. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!