Hogyan épül fel a Bitcoin? (Működés stb. )
Először is: Csak az válaszoljon, aki segíteni akar!
Másodszor: 1 éve programozok C#, PHP, Java nyelveken. Tudom, hogy a kérdés nem túl tönkrét és, hogy egy ilyen feladathoz nem egy-két hónap szükséges. Viszont nemrég hallottam a Bitcoin- és társairól, és nagyon érdekel, hogyan épül fel ez az egész. Sajnos nem találtam egységes vagy részletes leírást ezzel kapcsolatban, de esetleg tudna nekem valaki egy leírást adni (esetleg a részekhez egy-egy tutorialt), hogy mit kéne tanulnom ahhoz, hogy hasonló programot tudjak készíteni? Igen tudom, hogy ez rengeteg időt vesz igénybe, de tényleg nagyon érdekel a téma. A célom most az, hogy valami hasonló, egyszerűsített bitcoin-utánzatot létrehozzak.
Ui.: Tudom, hogy már vannak alkalmazások, amik lényegében helyettem létrehoznak egy új coint, de nem ez a célom. Hanem az, hogy ezen keresztül tanulhassak... (Esetleg később az Önéletrajzomba beírhassam, hogy egy ilyen szoftvert össze tudtam hozni)
Itt elég jól össze van szedve: [link]
Viszont 1 év programozás ehhez édes kevés, hogy tényleg megértsd azt a matematikai megoldást ami mögötte van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!