Pontosan hogy is működik ez a kickstarter projekt létrehozás?
Azt tudom hogy komolyan kell venni, és nem szabad szétbarmolni, mondjuk egy movie makerrel készített introval. De szeretnék tippeket kérni. Azt tudom hogy nagyon mély belátást kell nyújtani a játékba az introval/gameplay-el.
A támogatóknak milyen fajta előnyöket érdemes felajánlani? A leírásban minek kell szerepelnie? Mennyit érdemes kérni egy projektért? És még ha ezeken kívül van hasznos tanácsotok kérlek írjátok meg! Fontos lenne, mert ez az első alkalmam, hogy kickstarterhez fordulok(egyrészt a motor lelicenceléséért) .
Én itt: [link]
szinte csak társasjátékokat látok, egy darab számítógépes játékot se láttam, biztos lehet?
Magyar állampolgársággal nem tudsz kickstartert indítani. Sajnálom.
Ellenben az indiegogo-n nincsenek olyan erős megkötések, ott próbálkozz.
Figyelmedbe ajánlom a kisckstarter szabályait:
A "Where is Kickstarter available?" pont, alatt megtalálod, mely országokban lehet indítani KS projektet.
Ez nem a magyarokkal kiszúrás. Ahogy elnéztem a rendszer 6 országban érhető el a közel 200-ból. Így nézve mindenkivel kib***ás...
Egyébként már írták, hogy az Indiegogo egy járható alternatíva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!