Tudnátok segíteni? FONTOS! (C#)
Lottó-szám sorsoló, számkitaláló játék, átlag számító, lóverseny progi. Kell hozzájuk véletlen szám is, dehát az c#-ban (vagy bármiben) nem egy nagy kunszt :)
Így hirtelen négy, valaki biztos mond még egyet :)
#1 vagyok
Bocs, félreértettem. Szóval ötletek kellenek? 5. ötletnek: névsorba rendező, bónuszpontért 2048.
Tessék mintának, így már csak négy kell :)
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;
namespace fibonacci
{
class Program
{
static void Main(string[] args)
{
int Fib = 0, Fib1 = 0, Fib2 = 1;
int[] FibTomb = new int[15];
Console.WriteLine("Fibonacci számsor három változóval");
for (int i = 0; i < 15; i++)
{
Console.Write("{0}, ", Fib);
Fib = Fib2 + Fib1;
Fib2 = Fib1;
Fib1 = Fib;
}
Console.ReadLine();
Console.WriteLine("Fibonacci számsor tömbbel");
FibTomb[0] = 0;
FibTomb[1] = 1;
for (int i = 2; i < 15; i++) FibTomb[i] = FibTomb[i - 1] + FibTomb[i - 2];
for (int i = 0; i < 15; i++) Console.Write("{0}, ", FibTomb[i]);
Console.ReadLine();
}
}
}
Most komolyan adsz neki mintát? 1 google kereséssel találsz 100 példakódot, főleg ennyire alap feladatra, aminek a célja a működés megértése és az ALAPVETŐ eszköz elsajátítása lenne?
Mindkettőröl még magyar nyelven is van agyag, el kell olvasni marha kemény 10 oldalt. Kipróbálni egy óra alatt 4-5 dolgot, hogy hogyan működik és annyi. Utána 5 feladatot összeszodsz még egy óra alatt..
Ha egy kicsit is akarsz ezzel foglalkozni, akkor így egy senki leszel a sok "programozó" között.
Ha nem akarsz ezzel foglalkozni, csak kötelező suliban tanulni, akkor nyugodtan alkalmazhatod ezt a módszert, akkor tényleg fölösleges megtanulni/megérteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!