Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ennyire igaz, hogy az egyszerű...

Ennyire igaz, hogy az egyszerű a nagyszerű (android programozás)?

Figyelt kérdés

Üdv.

Egy ideje suliban informatika tanárom heti háromszor tart egy "szakkört" ,ahol mindig pár szinttel magasabb tevékenység folyik,mint az órán.

Most egy ideje android programozás folyik,eclipse-ben.

Most ott vagyunk,hogy adott volt a lehetőség,hogy aki ír egy játékprogramot vagy más egyéb értelmes jópofa programot telefonra automatikusan ötös.

Megírtam egy labirintus játékot,ahol egy egérrel kell kijutni,aki folyton fárad,és éhezik (sajt ,víz) ,de vannak nehézségek (árok,macska,madár stb...),az elején nehézkes volt,de most ,hogy a végére értem : logikus inkább,és könnyű volt.

Itt jött a kérdés nekem : Angry Birds is akkor egy ennyire egyszerű ,egy pár hete android programozást tanuló is kitudná fejleszteni,és ismét az egyszerű a nagyszerű...

2015. jan. 10. 11:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. jan. 10. 11:31
 2/6 Szirty ***** válasza:

Nem.

Könnyű eljutni ausztráliába ha azt nézzük, hogy csak ki kell nézned a repülőgépet / hajót a menetrendből, odamész felülsz és ott leszel.

Nehéz ha ezek a lehetőségek nem adottak és neked kell mindent csinálni.

2015. jan. 10. 11:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Az alapja nagyon egyszerű, egy fizikai motor. Ahhoz viszont hogy gyakran ki tudjanak adni új verziókat, könnyen továbbfejleszthető kódbázis kell, ami már nem pár hetes tudást igényel.
2015. jan. 10. 12:43
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen ,ahogy a mondás tartja mindig van fekete a fehér mellett.

De ahogy a pár hete ~1,5 hónapja csak karcolgatva tanultam az egészet,s megcsináltam a programot nagyon fura volt,hogy rádöbbentem,egy sokáig "top1" játékot akár én is megtudtam volna írni.

Vagyis,hogy 4-6 után már akár egy 50 millió bevételű játékot,fergeteges.

2015. jan. 10. 14:00
 5/6 SimkoL ***** válasza:
Van ám itt önbizalom :)
2015. jan. 10. 14:07
 6/6 Szirty ***** válasza:

Erről az a mondás jut eszembe, hogy: "Az internet minden idiótának a zsenialitás érzését kölcsönzi".

Önbizalom kell, mindenképp, de csak akkor ér valamit ha van mögötte valós teljesítmény.

2015. jan. 10. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!