Egy mappát magamévá tudom tenni, úgy hogy egy szerverről fut?
Tehát azlenne a gondom,hogy csináltak egy úgynevezett Bot -ot és bárhogy is szeretném nemtudom magamévá tenni mert ő csak egyszerűen beteszi offlineba a programot.... Segítség meglehetne valahogy oldani,hogy én azt a programot a magamévá tudjam tenni,úgy hogy ő ne tudjon belenyulni, néztem már rengeteg videót le is védettem az egésszet de ez nem nagyon hat rá , ha kell átistudom küldeni ,ha megtudná valaki úgy csinálni!
HELP
#9 LOL :DDD
Kérdező:
Semmi közöd az ő szerveréhez, azt futtat rajta, amit akar. Nem tudsz betörni. Ha tudnál is, az bűncselekmény. Felejtsd el.
Az én első tanácsom, hogy a szlenget mellőzd. De megpróbálok protokolldroid lenni, szeretem az egzotikus tájszólásokat fejteni:
Tehát egy haverod szerveréről szeretnéd letörölni és/vagy lemásolni a saját gépedre egy őáltala írt programot?
Sokadszorra:
Nem érthető az se, hogy mi a helyzet, meg az se, hogy mit szeretnél csinálni.
Legalább az egyiket mondd el, de inkább mind a kettőt.
Az eddigi próbálkozásaidat felejtsd el, és fogalmazd újra elölről.
Én is jelentkezem: kétszer elolvastam, és harmadszorra is totál értelmetlen.
Van valami progi, amit vagy ő írt, vagy más, és vagy az ő gépén van, vagy egy szerveren, és vagy hozzáfér, vagy nem, de a barátja le fogja kódolni (talán titkosítani?) ha a skacc rosszalkodik, de neki szüksége van rá.
Vagy valami ilyen. Ennyit értettem belőle :D
"Nemértem,hogy ti e vagytok"
Beszélni Magyar?
-Igen megtudjuk neked csinálni keress priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!