Hogyan tudom ezt megoldani?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van 5 kicsi kép egymás mellett, ebből van 5 sor és ez mind dinamikusan jön létre.
Szóval hogyan lehet azt megoldani, hogy ha az egyik képre rákattintok akkor alatta kiírja a hozzá való szöveget mindezt GET kérés nélkül ugyanabban a php fáljban tárolt adatokkal, például az 1. kép adatai ugyanabban a fáljban van ahol a képet megjelenítem.
Válaszotokat előre is köszönöm!
2014. dec. 21. 20:17
1/5 anonim válasza:
Elrendezed a képeket, meg a szövegeket, hogy jól nézzen ki, én a helyedben 2 soros táblázatban csinálnám, és kevesebb vele a probléma. Az eltűnés megjelenítést pedig JS-el, vagy jQuery-vel lehet csak megoldani.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A képek elrendezése azt sikerült megcsinálnom, én inkább a php-hoz értek, egyszerűen a desing készítését, szerkesztését nem tudom értelmezni, na de mindegy, köszönöm!
2014. dec. 21. 22:27
4/5 Djjjozsiiiii válasza:
5/5 anonim válasza:
Pedig ha ezzel akarsz foglalkozni, akkor érdemes rászánni egy kis időt, hogy megértsd. Nem olyan rohadt bonyolult. Az az oldal, amit linkeltem (#2) meg elég szépen elmagyarázza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!